مواد لازم

مواد لازم و آموزش بامیه پلو با گوشت قلقلی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش بامیه پلو با گوشت قلقلی

بامیه پلو با گوشت قلقلی یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که دستور پخت های مختلفی دارد. برای دیدن آموزش کامل و ساده بامیه پلو با گوشت قلقلی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
بامیه ریز ۲۵۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد بزرگ
فلفل دلمه ای ½ پیمانه
برنج ۲.۵ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

آموزش بامیه پلو با گوشت قلقلی

مرحله اول

برای درست کردن بامیه پلو با گوشت قلقلی خوشمزه، اول بامیه‌ها را خوب می‌شوییم و قسمت سر آنها را جدا می‌کنیم. بعد یک تابه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و کمی روغن مایع به آن می‌افزاییم.

مرحله دوم

حالا بامیه را به تابه اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا کاملاً سرخ شوند. سپس آنها را از تابه خارج می‌کنیم. بعد یک عدد پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم و با مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و تفت می‌دهیم.

مرحله سوم

زمانی که پیازها نرم و طلایی شدند، رب گوجه‌فرنگی را همراه با مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم تا بوی خامی رب و ادویه‌ها گرفته شود و کاملاً سرخ شوند.

مرحله چهارم

حالا بامیه سرخ شده را به همراه آب لیمو ترش تازه به تابه اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم. سپس یک استکان آب به تابه اضافه کرده و درب آن را می‌گذاریم تا بامیه به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.

مرحله پنجم

در این مدت، گوشت چرخ کرده را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم. سپس پیاز باقی‌مانده را ریز رنده می‌کنیم و از صافی رد می‌کنیم تا آب اضافی آن خارج شود. حالا پیاز رنده‌شده را به کاسه گوشت اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

در ادامه، آرد سوخاری را با مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم.

“““html

۵ دقیقه ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا از مخلوط گوشت به اندازه یک گردو درشت جدا می کنیم.

مرحله هفتم

حالا گوشت ها را گرد کرده و به صورت قلقلی فرم می دهیم، سپس یک تابه جداگانه روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم. در ادامه گوشت های قلقلی را درون روغن انداخته و به خوبی سرخ می کنیم.

مرحله هشتم

زمانی که آب درون تابه حاوی بامیه کشیده شد، فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه گوشت های سرخ شده به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم. حالا مواد را کمی تفت داده و تابه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله نهم

در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب کرده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد. زمانی که آب جوش آمد برنج را به همراه مقداری نمک به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله دهم

در ادامه اجازه می دهیم برنج درون آب جوش بماند تا پخت اولیه آن انجام شود. حالا برنج را کمی زنده تر از پخت عادی آبکش می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن به آن می افزاییم.

مواد لازم و آموزش بامیه پلو با گوشت قلقلی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله یازدهم

در این مرحله ته دیگ دلخواهمان را درون قابلمه فیکس می کنیم، سپس برنج و مخلوط گوشت و بامیه را به صورت لایه ای درون قابلمه ریخته و در آخر مقداری زعفران دم کرده غلیظ به صورت پخش روی برنج می ریزیم.

مرحله دوازدهم

حالا درب قابلمه را بسته و روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم، سپس قابلمه را روی آن گذاشته و اجازه می دهیم پلو به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت بماند تا دم بکشد. پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله سیزدهم

در ادامه پلو را مخلوط می کنیم تا کاملا ترکیب و یکدست شود، سپس پلو را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت روی بامیه پلو را به دلخواه با پیاز داغ و زرشک تزیین کرده و به همراه سبزی خوردن و پیاز سرو می کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا