مواد لازم و آموزش بانت کیک موز و نارگیل خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش بانت کیک موز و نارگیل
بانت کیک موز و نارگیل یکی از کیکهای ساده و خوشمزه است که معمولاً برای پذیرایی تهیه میشود. برای دیدن کامل مراحل تهیه این کیک خوشمزه، ادامه را بخوانید و با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای بانت کیک موز و نارگیل | |
موز رسیده | ۲ عدد |
آرد | ۲۲۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق سوپخوری |
شکر | ۱۰۰ گرم |
پودر نارگیل | ۸۰ گرم |
کره | ۸۰ گرم |
شیر | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
نمک | ۱ پنس |
آموزش بانت کیک موز و نارگیل
مرحله اول
برای تهیه بانت کیک موز و نارگیل، اول از همه تخم مرغها و شکر را داخل یک کاسه مناسب بریزید. بعد از آن با همزن برقی به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه هم بزنید تا مخلوط کمی روشن و ضخیم شود.
مرحله دوم
حالا شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط شود. کره را هم روی حرارت بخار کتری ذوب کنید و سپس به مخلوط تخم مرغ اضافه نمایید و مجدد هم بزنید.
مرحله سوم
در این مرحله آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه جداگانه مخلوط کنید، سپس این مخلوط را سه بار الک کنید و بعد پودر نارگیل را اضافه نمایید. در ادامه، فر را به دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد برسانید.
مرحله چهارم
بگذارید فر کاملاً گرم شود. سپس مخلوط آرد را به آرامی در سه مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک هم بزنید تا همه چیز خوب مخلوط شود. در اینجا پوست موزها را جدا کنید.
مرحله پنجم
حالا موزها را با پشت چنگال له کنید تا به شکل پوره درآید. سپس این موز له شده را به مخلوط کیک اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.
“`
می کنیم تا مواد خوبی به هم ترکیب شود. حالا یک قالب مناسب که وسطش خالی باشد انتخاب می کنیم و بعد داخل آن را با کمی روغن مایع چرب می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله مقداری آرد داخل قالب می پاشیم و سپس قالب را برمی گردانیم تا آرد اضافی از آن بیرون بریزد. بعد از این کار، مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و قالب را چند بار محکم به سطح کار می زنیم تا حباب های هوای اضافی بین مایه کیک کاملاً خارج شود.
مرحله هفتم
حال قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کیک بین ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزد. پس از گذشت این زمان، کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی امتحان می کنیم؛ برای این کار، یک سیخ چوبی یا خلال دندان را در وسط کیک فرو می بریم.
مرحله هشتم
در این مرحله، سیخ چوبی یا خلال دندان را از داخل کیک بیرون می آوریم. اگر مایه کیک به آن نچسبیده بود، یعنی کیک کاملاً پخته است. سپس کیک را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کاملاً خنک شود و بعد آن را از قالب خارج می کنیم.
مرحله نهم
در نهایت، کیک موز و نارگیل را به اندازه و شکل دلخواه برش می زنیم و برش های کیک را داخل ظرف مورد نظر قرار می دهیم. در پایان کیک موز و نارگیل را به همراه چای زعفرانی تازه دم سرو می کنیم. نوش جان!