مواد لازم

مواد لازم و آموزش باگت شکم پر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش باگت شکم پر

باگت شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و ساده از سراسر جهان است که می‌توان آن را با مواد مختلف درست کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله روش تهیه باگت شکم پر، تا پایان با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
قارچ خرد شده ۵ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
کره ۱ قاشق غذا خوری
آرد ۲ قاشق غذا خوری
شیر نصف لیوان
خامه به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
جعفری تازه به مقدار لازم
نان باگت به مقدار لازم

آموزش باگت شکم پر

مرحله اول

برای تهیه باگت شکم پر خوشمزه، ابتدا پیاز را بشویید و پوست آن را بکنید و به تکه‌های ریز خرد کنید. قارچ‌ها را نیز به صورت ورقه‌ای ریز کنید. سپس یک تابه بردارید و با کمی روغن روی حرارت گرم کنید.

مرحله دوم

قارچ‌های خرد شده را در تابه بریزید و تفت دهید تا سرخ شوند و آب آنها تبخیر شود. در یک تابه دیگر پیاز خرد شده را تفت دهید و سپس سیر رنده شده و نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله سوم

حالا گوشت چرخ کرده را به مخلوط اضافه کنید. وقتی گوشت خوب تفت خورده و رنگش تغییر کرد، قارچ‌ها را نیز به آن اضافه کنید. سپس آرد را اضافه کرده و همه مواد را کمی تفت دهید تا طعم خام آرد از بین برود.

مرحله چهارم

سپس شیر را به مخلوط اضافه کنید و بعد خامه را بیفزایید و خوب مخلوط کنید. کمی جعفری تازه خرد شده اضافه کنید تا عطر و طعم خوبی به غذا بدهد. در ادامه، بالای نان باگت را به شکل مستطیل برش بزنید و داخل آن را خالی کنید.

مرحله پنجم

حالا اطراف و داخل نان باگت را با کره ذوب شده چرب کنید و سپس با مواد داخل آن را پر کنید. روی مواد داخل نان نیز پنیر پیتزا بپاشید. حالا نان باگت‌ها را در فر قرار دهید تا پنیر روی آنها ذوب شود.

مرحله ششم

وقتی پنیر ذوب شد و روی آن کمی طلایی شد، آنها را از فر بیرون بیاورید. نان باگت‌های شکم پر را به قطعات دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسب سرو کنید. می‌توانید نان‌ها را با زیتون بدون هسته و برش‌های گوجه یا گوجه‌فرنگی گیلاسی تزیین کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا