آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش باگر کیک خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک باگر

کیک باگر یکی از کیک‌های لذیذ و زیبا است که به خاطر شکل ساده و شیکش توجه زیادی را به خود جلب می‌کند. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه کیک باگر، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای کیک باگر
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۱۱۵ گرم
شکر ۱۳۰ گرم
روغن مایع ۶۰ گرم
ماست ۱۲۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل ½ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۱ قاشق چایخوری
رنگ خوراکی به مقدار کافی
خامه قنادی به مقدار کافی
مواد لازم برای فیلینگ
موز ۲ عدد
شیر به مقدار کافی
مغز گردو به مقدار کافی

آموزش کیک باگر

مرحله اول

برای درست کردن کیک باگر خوشمزه، اول از همه فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. بعد از این مرحله، تخم مرغ‌ها را…

تخم‌مرغ‌ها را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب می‌ریزیم و سپس با همزن برقی، به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم می‌زنیم تا مخلوط کرم رنگ و کش‌دار شود.

مرحله دوم

بعد از اینکه مخلوط آماده شد، ماست و روغن مایع را یکی یکی به کاسه اضافه کرده و دوباره با همزن برقی هم می‌زنیم تا کاملاً مخلوط شوند. حالا آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را سه بار الک می‌کنیم.

مرحله سوم

سپس مواد خشک را در سه مرحله به مخلوط اضافه کرده و با استفاده از لیسک به آرامی هم می‌زنیم تا مایه کیک یکدست شود. بعد از آن کف قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و مایه کیک را داخل آن می‌ریزیم.

مرحله چهارم

حالا قالب را چند بار محکم روی میز می‌زنیم تا حباب‌های هوا خارج شوند. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار داده و می‌گذاریم کیک به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزد.

مرحله پنجم

بعد از این زمان، با استفاده از یک خلال دندان یا سیخ چوبی، وسط کیک را تست می‌کنیم. اگر مایه کیک به خلال نچسبیده باشد، یعنی کیک آماده است. اگر نه، می‌گذاریم کیک به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بپزد.

مرحله ششم

پس از اینکه کیک پخته شد، آن را از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم کاملاً خنک شود. سپس کیک را از قالب جدا کرده و به قطعات ۲ سانتی‌متری برش می‌زنیم و یک لایه از کیک را در ظرف قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

حالا روی کیک را با مقداری شیر مرطوب کرده و خامه قنادی را داخل قیف یکبار مصرف ریخته و به صورت زیبا روی کیک می‌زنیم. سپس موز را به صورت ورقه‌ای برش می‌زنیم و مغز گردو را ریز خرد می‌کنیم و مقداری موز بر روی لایه اول می‌ریزیم.

مرحله هشتم

در این مرحله، دوباره یک لایه کیک در ظرف می‌گذاریم و بر روی آن با مقداری شیر مرطوب می‌کنیم. سپس مقداری خامه روی کیک می‌زنیم و روی آن مقداری مغز گردو می‌ریزیم. این کار را ادامه می‌دهیم تا ظرف پر شود.

مرحله نهم

وقتی ظرف پر شد، کیک‌ها را به صورت پلکانی، از بزرگ به کوچک روی هم می‌چینیم تا شکل قله‌ای بگیرد. سپس دور کیک را با خامه قنادی می‌پوشانیم و خامه قنادی را با رنگ خوراکی مورد نظر در یک کاسه مناسب ریخته و هم می‌زنیم.

مرحله دهم

خامه قنادی را با همزن برقی هم می‌زنیم تا رنگ به خوبی مخلوط شود. سپس خامه را درون قیف ماسوره‌ای با سر ماسوره گل قرار داده و دور کیک را تزئین می‌کنیم. کیک را به مدت ۲ ساعت در یخچال می‌گذاریم.

مرحله یازدهم

پس از اینکه کیک را از یخچال خارج کردیم، آن را با ترافل و نقل رنگی مطابق سلیقه خود تزئین می‌کنیم. در نهایت کیک‌ها را در ظرف مورد نظر سرو کرده و با چای می‌خوریم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

مواد لازم و آموزش باگر کیک خانگی (مرحله به مرحله)
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا