آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش براونی خرما خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش براونی خرما

براونی خرما یکی از شیرینی‌های خوشمزه و مقوی است که با مواد مختلف درست می‌شود. برای یادگیری کامل و قدم به قدم ساخت براونی خرما، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم براونی خرما
خرما ۳۰۰ گرم
ارده یا کره بادام زمینی ۱۸۰ گرم
پودر کاکائو ۴۰ گرم
نمک ۱ پینچ
شکلات تلخ به مقدار کافی

آموزش براونی خرما

مرحله اول

برای درست کردن براونی خرما، اول هسته‌های خرما را می‌زنیم و سپس آن را درون غذاساز می‌گذاریم. بعد ارده (یا کره بادام زمینی) را اضافه کرده و همه را با هم میکس می‌کنیم تا مخلوطی یکدست به دست آید. سپس این مخلوط را در یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله دوم

حالا پودر کاکائو و نمک را به مخلوط خرما اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا همه کاملاً ترکیب شوند. سپس یک ظرف مناسب انتخاب می‌کنیم و آن را با کیسه فریزر چرب می‌پوشانیم.

مرحله سوم

در این مرحله، مایه براونی را درون ظرف می‌ریزیم و روی آن را به خوبی صاف می‌کنیم. سپس ظرف را به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا سفت شود. اگر عجله دارید، می‌توانید آن را برای ۲ ساعت در فریزر بگذارید.

مرحله چهارم

بعد از گذشت این زمان، براونی خرما را به اندازه‌های دلخواه برش می‌زنیم و در شکلات ذوب شده می‌غلانیم. در نهایت می‌توانیم آن را با پودر پسته تزئین کنیم و با چای سرو کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا