مواد لازم و آموزش براونی خرما خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش براونی خرما
براونی خرما یکی از شیرینیهای خوشمزه و مقوی است که با مواد مختلف درست میشود. برای یادگیری کامل و قدم به قدم ساخت براونی خرما، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم براونی خرما |
|
خرما | ۳۰۰ گرم |
ارده یا کره بادام زمینی | ۱۸۰ گرم |
پودر کاکائو | ۴۰ گرم |
نمک | ۱ پینچ |
شکلات تلخ | به مقدار کافی |
آموزش براونی خرما
مرحله اول
برای درست کردن براونی خرما، اول هستههای خرما را میزنیم و سپس آن را درون غذاساز میگذاریم. بعد ارده (یا کره بادام زمینی) را اضافه کرده و همه را با هم میکس میکنیم تا مخلوطی یکدست به دست آید. سپس این مخلوط را در یک کاسه میریزیم.
مرحله دوم
حالا پودر کاکائو و نمک را به مخلوط خرما اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا همه کاملاً ترکیب شوند. سپس یک ظرف مناسب انتخاب میکنیم و آن را با کیسه فریزر چرب میپوشانیم.
مرحله سوم
در این مرحله، مایه براونی را درون ظرف میریزیم و روی آن را به خوبی صاف میکنیم. سپس ظرف را به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا سفت شود. اگر عجله دارید، میتوانید آن را برای ۲ ساعت در فریزر بگذارید.
مرحله چهارم
بعد از گذشت این زمان، براونی خرما را به اندازههای دلخواه برش میزنیم و در شکلات ذوب شده میغلانیم. در نهایت میتوانیم آن را با پودر پسته تزئین کنیم و با چای سرو کنیم. نوش جان.