مواد لازم و آموزش بروشتای مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش بروشتای مرغ
بروشتای مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در دنیا است که با مواد مختلف درست میشود. برای یادگیری چگونگی تهیه این غذا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۵۰۰ گرم |
گوجه فرنگی | ۶ عدد متوسط |
سیر | ۳ حبه |
پنیر پیتزا | ۱ لیوان |
سرکه بالزامیک | ۲ قاشق غذاخوری |
اورگانو | ۱ قاشق چایخوری |
ریحان | ۱ مشت |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت بروشتای مرغ
مرحله اول
برای درست کردن بروشتای مرغ ایتالیایی، ابتدا فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس سینه مرغ را به تکههای کوچک برش میزنیم و آن را با کمی روغن در یک تابه تفت میدهیم.
مرحله دوم
حالا مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مرغ اضافه میکنیم و آن را خوب تفت میدهیم تا مرغ به خوبی سرخ شود. سپس یک ظرف مناسب برای فر (مثل پیرکس) را با کمی روغن چرب میکنیم.
مرحله سوم
حالا کف ظرف را با یک لایه گوجه فرنگی خرد شده میپوشانیم، سپس تکههای مرغ را روی آن میریزیم. بعد سیر ریز رنده شده، ادویه اورگانو و سرکه بالزامیک را نیز روی مرغ اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله دوباره یک لایه گوجه فرنگی خرد شده روی مواد میریزیم و سپس پنیر پیتزا را روی گوجه فرنگیها میپاشیم. برای تزئین، میتوانیم از موادی مثل قارچ اسلایس شده یا گوجه فرنگی گیلاسی استفاده کنیم.
مرحله پنجم
حالا ظرف را در فر که از قبل گرم شده قرار میدهیم و اجازه میدهیم به مدت ۲۰ دقیقه بماند تا آماده شود. پس از ۲۰ دقیقه، گریل را روشن کرده و اجازه میدهیم پنیر روی غذا طلایی شود.
مرحله ششم
بعد از اینکه پنیر طلایی شد، غذا را از فر خارج میکنیم و روی آن کمی ریحان خرد شده میریزیم. میگذاریم کمی از حرارت بیفتد و بعد از ۵ دقیقه بروشتای مرغ را از ظرف خارج کرده و با سس دلخواه سرو میکنیم.