مواد لازم و آموزش بطاطا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش بطاطا
بطاطا یکی از خوراکیهای خوشمزه عربی است که طعمی تند دارد. اگر میخواهید با روش تهیه این غذا آشنا شوید، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیبزمینی | ۳ عدد متوسط |
سیر | ۳ حبه |
پودر پیاز | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر فلفل قرمز | ½ قاشق چایخوری |
شماق | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | به مقدار کافی |
پاپریکا و زردچوبه | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پونه کوهی و تخم گشنیز | به مقدار کافی |
دستور پخت بطاطا
مرحله اول
برای تهیه بطاطا خوشمزه، اول سیبزمینیها را خوب میشوییم و داخل یک قابلمه میگذاریم. سپس تا روی آنها آب میریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم تا بپزند. وقتی پخته شدند، پوستشان را میکنیم و به شکل مکعبهای بزرگ برش میزنیم و کنار میگذاریم.
مرحله دوم
سیرها را پوست میکنیم، میشوییم و له میکنیم. سپس آنها را با روغن زیتون، فلفل قرمز، پاپریکا، فلفل سیاه، زردچوبه، پونه کوهی، پودر پیاز و شماق در یک کاسه مخلوط میکنیم. در آخر، سیبزمینیها را به این مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا چند دقیقه صبر میکنیم تا سیبزمینیها به خوبی با ادویهها آغشته شوند. سپس فر را روشن میکنیم و سینی آن را بیرون میآوریم. کف سینی را کاغذ روغنی میگذاریم و سیبزمینیها را داخل سینی میریزیم. آنها را در فر میگذاریم تا حدود ۱۵ دقیقه سرخ شوند.
مرحله چهارم
بعد از ۷ تا ۸ دقیقه، میتوانید سینی را از فر خارج کنید و سیبزمینیها را زیر و رو کنید تا همه طرفها سرخ شود. اگر دسترسی به فر ندارید، میتوانید سیبزمینیها را در قابلمهای پر از روغن سرخ کنید. نوش جان!