مواد لازم

مواد لازم و آموزش بلال خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش بلال

بلال یا ذرت کبابی یکی از میان وعده‌های محبوب و خوشمزه در ایران است که با طعم‌های مختلف درست می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه آن را یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ذرت کامل ۴ عدد
نمک ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
آب داغ ۲ لیتر
کره ۲۵ گرم
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری

دستور پخت بلال

تهیه کردن ذرت مناسب

برای تهیه بلال خوشمزه اول باید ذرتی پیدا کنید که برای کباب کردن مناسب باشد. بعضی از ذرت‌هایی که در فروشگاه‌ها هستند، مناسب نیستند چرا که پس از پخت سفت و خشک می‌شوند.

آماده کردن ذرت

ذرت شیرین، که به نام شیر بلال هم شناخته می‌شود، برای کباب کردن خیلی خوب است. ابتدا برگ‌های اطراف ذرت را باز کنید و بعد منقل زغال را به طور یکنواخت روشن کنید.

پخت ذرت ها

حالا ذرت‌ها را روی منقل بچینید و صبر کنید تا یک سمت‌شان پخته شود. در این فاصله نمک را در ۲ لیتر آب حل کنید و آن را در ظرفی بریزید که بتوانید بعد از پخت، ذرت‌ها را داخل آن بگذارید.

قرار دادن در آب نمک

بلال‌ها را مرتب بچرخانید تا همه قسمت‌ها به طور یکنواخت کباب شوند. بعد از کباب کردن، آن‌ها را داخل آب نمک بگذارید تا نرم‌تر و خوش‌طعم‌تر شوند.

مخلوط با سایر مواد

پس از اینکه بلال‌ها را از آب نمک خارج کردید، کره را ذوب کنید و با آب لیمو و فلفل سیاه مخلوط کنید. سپس با برس روی تمام قسمت‌های بلال‌ها بمالید. در نهایت بلال‌ها را داغ و تازه سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا