مواد لازم و آموزش بلدرچین تنوری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش بلدرچین تنوری
بلدرچین یکی از پرندگانی است که در مزارع پرورش داده میشود و میتوانید آن را در قصابیها و سوپرمارکتها پیدا کنید. گوشت بلدرچین گرمی دارد و بسیار مغذی است، بنابراین برای درمان بیماریها و تقویت بیماران بعد از درمان هم استفاده میشود. این گوشت مزه خوبی دارد ولی باید خوب پخته شود تا بوی آن آزاردهنده نشود. در این مقاله، طرز تهیه بلدرچین تنوری را یاد میگیریم. برای دیدن مراحل کامل و گام به گام، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم بلدرچین تنوری | |
بلدرچین تازه یا یخ زده | به مقدار لازم |
پیاز بزرگ | ۳ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پودر سیر | به مقدار لازم |
آبلیمو | به مقدار دلخواه |
سیب زمینی | به مقدار لازم |
هویج | ۲ عدد |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
آموزش بلدرچین تنوری
مرحله اول
برای تهیه بلدرچین تنوری و خوشمزه، اول بلدرچینها را به خوبی میشوییم. سپس داخل شکم آنها را تمیز میکنیم اما پوست بلدرچینها را نمیکنیم. بعد بلدرچینها را داخل یک کاسه قرار میدهیم.
مرحله دوم
در این مرحله، دو عدد از پیازها را میشوییم و پوستشان را میگیریم، بعد آنها را به صورت خلالی و درشت خرد میکنیم و روی بلدرچینها میریزیم. حالا مقداری فلفل سیاه، نمک، پودر سیر و کمی آبلیمو اضافه میکنیم و همه مواد را با هم خوب مخلوط میکنیم.
مرحله سوم
حالا با ترکیب پیاز و ادویهها، داخل شکم بلدرچینها را پر میکنیم و دوباره بلدرچینها را داخل ظرف قرار میدهیم. سپس روی ظرف را میپوشانیم و داخل یخچال میگذاریم تا ۳ تا ۴ ساعت خوب مزهدار شوند.
مرحله چهارم
بعد از اینکه بلدرچینها خوب طعمدار شدند، یک ظرف مناسب برای فر یا توستر انتخاب میکنیم و کمی روغن مایع کف آن میریزیم. سپس پیازهای باقیمانده را به صورت حلقهای خرد کرده و کف ظرف میچینیم.
مرحله
“““html
مرحله پنجم
سپس بلدرچینها را روی پیازها میگذاریم. حالا سیبزمینی و هویج را به صورت خلالی بزرگ خرد میکنیم، سپس با کمی روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه طعمدار میکنیم و دور بلدرچینها به صورت پراکنده میریزیم.
مرحله ششم
روی ظرف را با فویل میپوشانیم و چند سوراخ در آن ایجاد میکنیم. ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت یک و نیم تا ۲ ساعت قرار میدهیم. اگر از توستر استفاده میشود، باید دما را ۱۰ درجه کمتر انتخاب کنیم.
مرحله هفتم
وقتی که بلدرچینها خوب پخته شدند، آنها را از فر بیرون میآوریم و روی بلدرچینها کمی روغن و زعفران میمالیم. سپس ظرف را در فر با گزینه گریل به مدت ۵ دقیقه قرار میدهیم تا سطح آنها طلایی و ترد شود. سپس میتوانیم آنها را داغ سرو کنیم.