مواد لازم

مواد لازم و آموزش بلدرچین پرتقالی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش بلدرچین پرتقالی

بلدرچین یکی از پرندگانی است که به خاطر اندازه کوچکش، بسیار خوشمزه و مقوی است. گوشت بلدرچین دارای طبع گرمی است و به همین علت در درمان بعضی از بیماری‌ها هم استفاده می‌شود. روش‌های پخت بلدرچین متفاوت است، اما به علت بوی خاصی که ممکن است داشته باشد، نحوه پخت آن اهمیت زیادی دارد و بر طعم غذا تاثیر می‌گذارد. یکی از روش‌های آسان و خوشمزه پخت بلدرچین، روش بلدرچین پرتقالی است که استفاده از آب پرتقال طعم بسیار خوبی به آن می‌دهد. این غذا را می‌توان همراه با انواع برنج‌ها سرو کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله بلدرچین پرتقالی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بلدرچین ۴ عدد
پیاز ۲ عدد متوسط
زعفران دم کشیده به مقدار لازم
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
آب پرتقال ۱ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق غذا خوری

آموزش بلدرچین پرتقالی

مرحله اول

برای تهیه این بلدرچین خوشمزه و مخصوص با طعم پرتقالی، اول بلدرچین‌ها را شسته و تمیز می‌کنیم. سپس آن‌ها را در یک کاسه می‌گذاریم. زعفران دم‌کشیده و فلفل سیاه را روی آن‌ها می‌ریزیم و کمی آنها را ماساژ می‌دهیم تا طعم دار شوند.

مرحله دوم

روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و در یخچال می‌گذاریم تا چند ساعت مزه‌دار شود. این کار را می‌توان از شب قبل هم انجام داد. سپس یک تابه را روی حرارت می‌گذاریم.

مرحله سوم

کره را داخل تابه می‌ریزیم تا ذوب شود. کمی روغن مایع هم اضافه می‌کنیم تا کره نسوزد. سپس بلدرچین‌ها را در تابه سرخ می‌کنیم تا تمام طرف‌های آن‌ها طلایی شود. این کار را با حرارت بالا انجام می‌دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله پیاز‌ها را شسته و پوست می‌کنیم و با رنده درشت رنده می‌کنیم. سپس بلدرچین‌های سرخ‌شده را از تابه خارج کرده و پیازها را درون آن می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا نرم و طلایی شود.

مرحله پنجم

سپس به آن فلفل سیاه، زردچوبه و رنده پوست پرتقال اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. بعد از آن آب پرتقال را به پیازها اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. کمی هم آب (نصف لیوان) اضافه می‌کنیم و بلدرچین‌ها را دوباره به تابه بر می‌گردانیم.

مرحله ششم

کمی زعفران و نمک هم به آن اضافه کرده و درب تابه را می‌گذاریم تا با حرارت ملایم بپزد. وقتی بلدرچین‌ها پخته و سس غلیظ شد، آن‌ها را در ظرف مناسب می‌کشیم و کمی از سس را روی آن‌ها می‌ریزیم یا کنار آن قرار می‌دهیم و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا