مواد لازم

مواد لازم و آموزش بلن تاوا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش بلن تاوا

بلن تاوا یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ترکیه است که با گوشت گوسفند تهیه می‌شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله بلن تاوا، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفند ۶۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
فلفل سبز ۴ عدد
گوجه‌فرنگی ۴ عدد
فلفل قرمز ۱ عدد
سیر ۴ حبه
کره ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
آویشن و پاپریکا به مقدار کافی

آموزش بلن تاوا

مرحله اول

برای تهیه بلن تاوا، ابتدا گوشت گوسفندی را به صورت قیمه‌ای خرد کنید و در یک کاسه مناسب بریزید. سپس پیازها را پوست کنده و به صورت نگینی خرد کرده و به کاسه گوشت اضافه نمایید.

مرحله دوم

در این مرحله، فلفل سبز، فلفل قرمز، سیر و گوجه‌فرنگی را به صورت نگینی خرد کرده و به کاسه اضافه کنید. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، آویشن و پاپریکا روی مواد بریزید و به آرامی مخلوط کنید تا همه چیز با هم ترکیب شود.

مرحله سوم

حالا فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. در همین حین، مواد مخلوط شده را در یک سینی فر بریزید و بعد کره را ذوب کرده و روی مواد بریزید.

مرحله چهارم

اگر دوست دارید، می‌توانید مقداری دنبه خرد شده نیز به مواد اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرد. سپس دو لایه کاغذ روغنی را خوب خیس کنید و روی ظرف را با آن بپوشانید.

مرحله پنجم

در این مرحله، سینی را در فر قرار دهید و اجازه دهید غذا به مدت ۱ ساعت تا ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه بپزد. بعد از این مدت، یک تکه گوشت را تست کنید و اگر پخته بود، کاغذ روغنی را کنار بگذارید.

مرحله ششم

حالا فر را خاموش کرده و گریل را روشن کنید تا روی غذا به خوبی رنگ بگیرد. پس از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه، غذا را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر بکشید. این غذا را می‌توانید به همراه نان یا برنج سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا