مواد لازم

مواد لازم و آموزش بورانی بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش بورانی بادمجان

بورانی بادمجان یک غذای خوشمزه و سنتی ایرانی است که می‌توان آن را به عنوان پیش غذا نیز سرو کرد. برای یادگیری طرز تهیه این غذا، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان قلمی ۳ عدد
ماست چکیده ۱ کاسه
سیر ۲ حبه
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
مغز گردو ۱ استکان
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
جعفری برای تزیین
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت بورانی بادمجان

مرحله اول

برای درست کردن بورانی بادمجان، اول بادمجان‌ها را خوب می‌شوییم و سپس با یک دستمال خشک می‌کنیم. سپس بادمجان‌ها را روی زغال یا اجاق گاز کبابی می‌کنیم. بعد از اینکه بادمجان‌ها کباب شد، آن‌ها را در یک سینی می‌گذاریم تا خنک شوند. سپس پوست آن‌ها را جدا کرده و روی تخته آشپزخانه به تکه‌های کوچک خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله دوم

سیرها را پوست کرده و می‌شوییم و با رنده ریز می‌کنیم. سپس آن‌ها را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم و ماست و بادمجان‌های خرد شده را هم به آن اضافه می‌کنیم. همه مواد را خوب با هم مخلوط می‌کنیم و در ظرف مورد نظر می‌ریزیم.

مرحله سوم

شما می‌توانید مواد را در یک پارچ میکسر بریزید تا خوب پوره شوند یا به همان شکل آماده کنید. برای روی بورانی، یک تابه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و روغن زیتون را در آن می‌ریزیم و بلافاصله گردوی خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

گردو را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه خوب تفت می‌دهیم. بعد از آن تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به خوراک اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم. سپس می‌توانیم جعفری را برای تزیین روی سالاد بریزیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا