مواد لازم

مواد لازم و آموزش بورانی هویج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

طرز تهیه بورانی هویج

بورانی هویج یک دیپ خوشمزه و لذیذ است که برای مهمانی‌ها یا به عنوان میان‌وعده‌ای مناسب و عالی می‌توان از آن استفاده کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورانی هویج، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای ۲ نفر
هویج ۲ عدد
ماست یونانی یا خامه‌ای یک لیوان
کره یا روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۳ تا ۴ حبه
فلفل قرمز به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
حریره سیر یک قاشق چایخوری

طرز تهیه بورانی هویج

مرحله اول

ابتدا هویج‌ها را خوب بشویید و پوست آن‌ها را با پوست‌کن بگیرید. سپس هویج‌ها را با رنده درشت یا ریز رنده کنید. اندازه رنده کردن بسته به سلیقه شماست.

مرحله دوم

در یک تابه، مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت ملایم گرم کنید. بعد از این که روغن داغ شد، هویج‌های رنده شده را به تابه اضافه کنید و خوب سرخ کنید.

مرحله سوم

در این مرحله، می‌توانید به سلیقه خود کمی اسفناج خرد شده به هویج‌ها اضافه کنید و مقداری تفت دهید تا نرم شوند. سپس آن‌ها را با هویج‌ها ترکیب کنید.

مرحله چهارم

حالا در یک قابلمه، کره یا روغن زیتون بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس هویج‌های سرخ شده و حریره سیر را به آن‌ها اضافه کنید و همه را خوب مخلوط کنید.

مرحله پنجم

سپس هویج‌ها را داخل یک ظرف بریزید و یک لیوان ماست یونانی یا خامه‌ای به آن اضافه کنید و همه را خوب هم بزنید. نوع ماست بسته به سلیقه شماست.

مرحله ششم

حالا ۲ قاشق سس مایونز را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید. شما می‌توانید میزان سس مایونز را به دلخواه خود تنظیم کنید.

مرحله هفتم

چند حبه سیر را با رنده ریز یا درشت رنده کنید و روی مواد بریزید. سپس نمک و فلفل قرمز را به مخلوط اضافه کنید و همه را خوب هم بزنید.

مرحله هشتم

تمام مواد را در میکسر بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس بورانی هویج را چند ساعت در یخچال بگذارید تا طعم‌ها به هم بزند. در نهایت، بورانی هویج را در ظرف مناسب سرو کنید و با گردو و چند برگ شوید و نعناع تزئین کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا