مواد لازم

مواد لازم و آموزش بورک اسفناج خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش بورک اسفناج

بورک اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ترکیه‌ای است که می‌توان از آن به عنوان پیش‌غذا نیز استفاده کرد. برای دیدن دستور پخت این غذا با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
اسفناج ۴۰۰ گرم
شیر ½ لیوان
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۲ حبه
خمیر یوفکا به تعداد کافی
پنیر خامه‌ای ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
کنجد به مقدار کافی

دستور پخت بورک اسفناج

پخت اسفناج

در ابتدا، اسفناج را خوب می‌شوییم و آن را به همراه ۲ لیوان آب و مقدار کمی نمک داخل یک قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا آب به جوش بیاید. بعد از جوش آمدن آب، اسفناج را به مدت حدود ۱۰ دقیقه می‌پزیم.

تفت دادن پیاز

در این حین، پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود. سپس سیر را رنده کرده و به تابه اضافه می‌کنیم. سیر را فقط مقداری تفت می‌دهیم تا عطر آن بلند شود.

افزودن ادویه

سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کرده و تفت دادن را ادامه می‌دهیم تا مواد با ادویه‌ها به خوبی ترکیب شوند. بعد از آن، اسفناج را آبکشی کرده و وقتی اضافی آب آن رفت، به تابه حاوی پیاز اضافه می‌کنیم.

اضافه کردن پنیر خامه ای

اسفناج را کمی تفت می‌دهیم و سپس پنیر خامه‌ای را اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا ذوب شود. در ادامه، نصف پنیر پیتزا را به همراه مقدار کمی نمک به تابه اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا کاملاً یکدست شوند.

گرم کردن فر

پس از اینکه مواد به خوبی سرخ شدند، تابه را از روی حرارت کنار می‌گذاریم و فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا کاملاً گرم شود. در ادامه، شیر را در یک کاسه کوچک با زعفران دم کرده و کمی روغن مایع مخلوط می‌کنیم.

آماده سازی خمیر یوفکا

خمیر یوفکا را روی سطح کار باز می‌کنیم. سپس با استفاده از یک قلمو، مقداری از مخلوط شیر و زعفران را روی خمیر یوفکا می‌زنیم تا نرم شود. حالا کمی از مایه اسفناج و مقداری پنیر پیتزا را به صورت خطی در ابتدا روی خمیر یوفکا می‌گذاریم و آن را لوله می‌کنیم.

قرار دادن در فر

اکنون نان یوفکای رول شده را داخل سینی فر می‌گذاریم و مقداری از مخلوط شیر و زعفران را روی آن می‌زنیم. به همین صورت، مواد دلخواه را داخل نان یوفکا قرار داده و رول می‌کنیم. اگر دوست دارید، می‌توانید کمی سیاه دانه یا کنجد روی رول‌ها بپاشید.

پخت بورک ها

سینی فر را در طبقه وسط فر که از قبل کاملاً گرم شده قرار می‌دهیم. حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان برای پخت بورک‌ها لازم است. پس از اینکه بورک‌ها آماده شدند، چند دقیقه گریل را روشن می‌کنیم تا روی آن‌ها طلایی شود.

برش و سرو

حالا صبر می‌کنیم تا بورک‌ها کمی خنک شوند. سپس رول‌های بورک را با یک کارد تیز داخل سینی فر برش می‌زنیم و آنها را داخل ظرف مورد نظرمان می‌چینیم. در انتها، بورک اسفناج را به همراه سس کچاپ خانگی سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا