مواد لازم

مواد لازم و آموزش بورک بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش بورک بادمجان

بورک بادمجان یکی از غذاهای ساده و بسیار خوشمزه از کشور ترکیه است که گاهی با شیوه‌های مختلف تهیه می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله بورک بادمجان را بیاموزید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
یوفکا بزرگ گرد ۳ عدد
بادمجان بزرگ ۲ عدد
فلفل سبز ۲ عدد
فلفل قرمز ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
شیر نصف استکان
زرده تخم مرغ ۱ عدد
فلفل پرک ترکی ۱ قاشق مرباخوری
کنجد به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

آموزش بورک بادمجان

مرحله اول

برای درست کردن بورک بادمجان خوشمزه، ابتدا بادمجان‌ها را بشویید و سر آن‌ها را جدا کنید. سپس با استفاده از پوست‌کن، بادمجان‌ها را به خوبی پوست بگیرید و آن‌ها را به شکل مکعب‌های کوچک برش دهید.

مرحله دوم

اجازه دهید بادمجان‌های خرد شده برای حدود ۱۵ دقیقه در آب نمک بمانند. این کار به این دلیل است که تلخی بادمجان‌ها گرفته شود. بعد از این مدت، بادمجان‌ها را در صافی بریزید و بگذارید آب اضافی آن‌ها خارج شود.

مرحله سوم

پیاز را بشویید و آن را به صورت مکعب‌های کوچک خرد کنید. سپس پیاز را در یک تابه کمی تفت دهید تا کمی نرم و شفاف شود. حالا ادویه‌ها و فلفل‌های خرد شده را به آن اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا رنگ پیاز تغییر کند.

مرحله چهارم

زمانی که پیاز طلایی شد، بادمجان‌های خرد شده را به آن اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید و حدود ۵ دقیقه دیگر هم بپزید تا بادمجان‌ها کمی نرم شوند. سپس حرارت را کم کرده و در تابه را بگذارید.

مرحله پنجم

اجازه دهید که به مدت ۱۵ دقیقه با بخار خودش بپزد تا همه مواد به ویژه بادمجان‌ها خوب پخته شوند. اگر نیاز بود، هر از گاهی درِ تابه را بردارید و مواد را هم بزنید. حالا باید سس را آماده کنید.

“`html
مرحله ششم

برای این مرحله، نصف استکان روغن مایع را با شیر ترکیب کنید. پس از آن، خمیر یوفکا را روی یک سطح صاف پهن کنید و با استفاده از قلمو، سس را به مقدار زیاد بر روی خمیر بمالید. سپس یک لایه دیگر از خمیر یوفکا را روی لایه سس بزنید.

مرحله هفتم

بار دیگر روی آن سس بمالید. سپس باید خمیر را به ۸ قسمت مثلثی مساوی برش بزنید. اگر از خمیرهای مستطیل شکل استفاده کرده‌اید، می‌توانید از عرض مستطیل به صورت مثلثی برش بزنید.

مرحله هشتم

حالا از مواد آماده شده یک قاشق بردارید و آن را در قسمت پهن خمیر بریزید. سپس لبه‌های خمیر یوفکا را روی مواد تا کنید. حالا می‌توانید به راحتی آن را رول کنید. وقتی تمام رول‌های بورک بادمجان آماده شد؛

مرحله نهم

آن‌ها را درون یک سینی فر که از قبل چرب کرده‌اید قرار دهید. در این دستور گفته شده که به ۳ خمیر یوفکا نیاز داریم. تا این مرحله دو خمیر را برای درست کردن بورک استفاده کرده‌ایم. حالا خمیر سوم را نیز ابتدا به ۸ قسمت تقسیم کنید.

مرحله دهم

اگر بخواهید خمیرها را مانند بورک‌های قبلی روی هم قرار داده و سس بزنید، می‌توانید با این مقدار خمیر ۴ بورک دیگر هم درست کنید. بعد از پیچیدن بورک‌ها، آن‌ها را نیز در کنار قبلی‌ها روی سینی چرب فر بگذارید.

مرحله یازدهم

بعد از چیدن بورک‌ها در سینی فر، یک زرده تخم‌مرغ را با چنگال بزنید تا به صورت یکدست در بیاید. سپس با کمک یک قلموی تمیز، روی بورک‌ها را با زرده تخم‌مرغ لمینت کنید.

مرحله دوازدهم

برای تزئین روی بورک، از کنجد استفاده کنید. می‌توانید وسط بورک را با چاقو برش دهید. در نهایت سینی بورک را در فر بگذارید. فر را ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. بعد از برشته شدن بورک‌ها، چند دقیقه گریلر را روشن کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش بورک بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا