مواد لازم و آموزش بورک سوخاری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

طرز تهیه بورک سوخاری
بورک یک نوع ساندویچ خوشمزه است که با خمیر یوفکا درست میشود. این غذا یکی از غذاهای معروف ترکیه است و طرفدارهای زیادی دارد. داخل بورک را میتوان با انواع مواد مختلف پر کرد. در این دستور، از پنیر و جعفری برای پر کردن بورک استفاده میشود. اما میتوانید هر نوع گوشتی یا پنیر پیتزا هم داخل آن قرار بدهید. بورک را میتوان به عنوان میان وعده یا پیش غذا در مهمانیها یا به عنوان فینگر فود در جشن تولدها سرو کرد. برای آشنایی کامل با طرز تهیه بورک سوخاری، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای بورک سوخاری | |
خمیر یوفکا | ۴ عدد |
آب | ۱ استکان |
روغن | ۱ قاشق چای خوری |
شیر | ۱ استکان |
ماست | ۱ قاشق غذا خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مربا خوری |
مواد لازم برای رومال | |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر سوخاری | به مقدار لازم |
مواد داخلی | |
پنیر فتا | به مقدار لازم |
جعفری خرد شده | به مقدار لازم |
طرز تهیه بورک سوخاری
مرحله اول
برای درست کردن بورک خوشمزه به روش سوخاری، ابتدا مواد میانی را آماده میکنیم. برای این کار، پنیر فتا را با چنگال خرد کرده و داخل یک بشقاب میریزیم و کنار میگذاریم.
مرحله دوم
جعفری خرد شده را هم داخل یک بشقاب دیگر میریزیم و کنار میگذاریم. سپس یک کاسه برمیداریم و آب، روغن، شیر، ماست و بکینگ پودر را با هم ترکیب میکنیم و کنار میگذاریم. حالا اولین خمیر را روی سطح کار باز میکنیم.
مرحله سوم
با مخلوط روغنی که درست کردیم، روی خمیر را چرب میکنیم. سپس خمیر دوم را روی آن قرار میدهیم. خمیر را به ۸ تکه مثلثی برش میزنیم. بعد، مواد داخلی (پنیر و جعفری) را روی قسمت بزرگ مثلث میریزیم.
مرحله چهارم
پس از آن، لبههای خمیر را به داخل تا میکنیم و به آرامی آن را رول میکنیم تا شکل بگیرد. تمام خمیر را به صورت رول میپیچیم. سپس یک کاسه برمیداریم و زرده تخم مرغ را درون آن میریزیم و با چنگال هم میزنیم تا یکنواخت شود.
مرحله پنجم
سپس بورکها را در زرده تخممرغ و سپس در آرد سوخاری غلتانده و آماده میکنیم. در ادامه، سینی فر را برمیداریم و با کاغذ روغنی کف آن را میپوشانیم. بعد، بورکها را روی کاغذ روغنی بچینیم.
مرحله ششم
فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم. سپس سینی را درون فر میگذاریم تا رنگ بورکها تغییر کند و سپس آنها را از فر خارج میکنیم. صبر میکنیم تا کمی خنک شود، سپس آنها را از سینی خارج کرده و در ظرف میچینیم.