مواد لازم و آموزش بورک سیب زمینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
طرز تهیه بورک سیب زمینی
بورک سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در ترکیه است که با مواد مختلف تهیه میشود. برای یادگیری طرز تهیه این غذا، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۴ عدد متوسط |
پنیر پیتزا | ۱۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
کره | ۱۰۰ گرم |
جعفری | ۵۰ گرم |
خمیر یوفکا | به تعداد کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و آویشن | به مقدار کافی |
دستور پخت بورک سیب زمینی
مرحله اول
برای تهیه بورک سیب زمینی خوشمزه ابتدا سیب زمینیها را با ۲ پیمانه آب در یک قابلمه میگذاریم و روی شعله زیاد میپزیم تا نرم شوند. وقتی سیب زمینیها پخته شدند، آنها را پوست میگیریم.
مرحله دوم
در این مرحله، سیب زمینیها را به قطعات کوچک تقسیم میکنیم یا با گوشتکوب کاملاً له میکنیم. سپس پیاز را به صورت ریز خرد کرده و با کمی روغن در یک تابه تفت میدهیم تا نرم شود.
مرحله سوم
در این مرحله، سیب زمینی له شده را به تابه اضافه کرده و به مدت دو دقیقه تفت میدهیم. سپس جعفری خرد شده، پنیر پیتزا و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شوند.
مرحله چهارم
حالا کره را در یک کاسه فلزی میریزیم و روی حرارت بخار آب قرار میدهیم تا ذوب شود. سپس خمیرهای یوفکا را با عرض ۱۰ سانتیمتر برش میزنیم و روی سطح کار میگذاریم. مقداری کره ذوب شده را روی خمیر یوفکا میمالیم.
مرحله پنجم
حالا مقداری از مخلوط سیبزمینی را روی خمیر یوفکا قرار میدهیم و آن را مانند سمبوسه به صورت مثلثی یا لولهای جمع میکنیم. سینی فر را با کمی روغن چرب کرده و بورکها را در سینی میچینیم.
مرحله ششم
در این مرحله، فر را به دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا کاملاً گرم شود. سپس روی بورکها را با مخلوط زرده تخممرغ و ۱ قاشق غذاخوری شیر رومال میکنیم و کمی کنجد یا سیاهدانه روی آنها میپاشیم.
مرحله هفتم
حالا سینی فر را درون فر که گرم شده قرار میدهیم تا بورکها آماده شوند. پس از ۳۰ دقیقه، گریل را روشن کرده تا روی بورکها طلایی شود و سپس آنها را با سس دلخواه سرو کنیم.