مواد لازم

مواد لازم و آموزش بورک لاهماجون برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش بورک لاهماجون

بورک یک نوع ساندویچ خوشمزه است که با خمیر یوفکا درست می‌شود. این غذا یکی از خوراکی‌های سنتی ترکیه محسوب می‌شود و طرفداران زیادی دارد. برای پر کردن بورک می‌توان از مواد متنوعی استفاده کرد. در این دستور، بورک با گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود. بعد از پخت، بورک به شکل رول در می‌آید. همچنین می‌توان درون آن از هر نوع ماده گوشتی و پنیر پیتزا نیز استفاده کرد. بورک را می‌توان به عنوان میان وعده یا پیش غذا در مهمانی‌ها و به عنوان فینگر فود در جشن‌های تولد تهیه و سرو کرد.

مواد لازم برای ۴ نفر
خمیر یوفکا ۳ ورق
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
نمک و فلفل و زیره به مقدار لازم
مواد لازم برای سس
تخم‌مرغ ۱ عدد
روغن نصف استکان
شیر ۱ استکان
ماست ۳ قاشق غذاخوری
نمک کمی

آموزش بورک لاهماجون

مرحله اول

برای درست کردن بورک خوشمزه لاهماجون، ابتدا سس را آماده می‌کنیم. یک کاسه برداشته و تخم‌مرغ، ماست، شیر و روغن را در آن مخلوط می‌کنیم. سپس کمی نمک به آن اضافه می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله دوم

حالا به تهیه مواد درون بورک می‌پردازیم. پیاز را شسته و پوست می‌کنیم و با رنده، رنده می‌زنیم. سپس یک کاسه دیگر برداشته و گوشت چرخ کرده، پیاز، فلفل و ادویه‌ها را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود.

مرحله سوم

خمیر یوفکا را روی قالب قرار می‌دهیم و اضافه‌های خمیر را به سمت داخل قالب بر می‌گردانیم. سپس روی آن را با سس آماده شده می‌پوشانیم. خمیر دوم را روی آن می‌گذاریم و دوباره سس می‌زنیم و در نهایت خمیر سوم را روی آن قرار می‌دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، مخلوط گوشت چرخ کرده را روی لایه آخر از بورک می‌ریزیم. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. سپس قالب را درون فر قرار داده و می‌گذاریم تا بپزد و رنگ نان قهوه‌ای و طلایی شود. سپس آن را از فر خارج می‌کنیم.

مرحله پنجم

بعد از پختن، روی بورک را می‌پوشانیم تا کمی نرم شود و بتوانیم آن را رول کنیم. حدود ۱۰ دقیقه صبر می‌کنیم تا از حرارت بیفتد و نرم شود. سپس آن را با آرامی از قالب خارج کرده و رول می‌کنیم. در نهایت آن را برش زده و در ظرف مناسبی سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا