مواد لازم

مواد لازم و آموزش بورک مرغ خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

طرز تهیه بورک با مرغ

بورک با مرغ یک غذا خوشمزه و محبوب است که از ترکیه آمده. اگر می‌خواهید طرز تهیه این غذای خوشمزه را یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۱ پیمانه
خمیر یوفکا ۱۲ عدد
پیاز ۱ عدد کوچک
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت بورک با مرغ و قارچ

قرار دادن مخلوط سینه مرغ، پیاز و ادویه روی حرارت

برای شروع تهیه بورک مرغ ترکیه‌ای، سینه مرغ را همراه با ۲ پیمانه آب در یک قابلمه می‌ریزیم. سپس پیاز را به چهار قسمت تقسیم کرده و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه می‌کنیم. اکنون قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم.

ریش ریش کردن مرغ

پس از اینکه مرغ به خوبی پخت، قابلمه را از روی حرارت کنار می‌گذاریم. سپس مرغ را از آب خارج کرده و به صورت ریش ریش خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. قارچ‌ها را هم به صورت ورقه‌ای یا مکعبی خرد می‌کنیم.

سرخ کردن قارچ ها

حالا قارچ‌های خرد شده را همراه با کمی روغن در یک تابه سرخ می‌کنیم تا آب آن‌ها تبخیر شود و کامل سرخ شوند. سپس مرغ ریش ریش شده را به تابه اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم.

افزودن ادویه

اکنون کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می‌کنیم و چند دقیقه دیگر مواد را تفت می‌دهیم تا خوب مخلوط شوند. سپس تابه را از روی حرارت برمی‌داریم تا مخلوط مرغ و قارچ خنک شود. حالا یک ورق خمیر یوفکا روی میز کار می‌گذاریم.

قرار دادن مواد روی خمیر یوفکا و پیچاندن آن

از مخلوط قارچ و مرغ به همراه کمی پنیر پیتزا روی خمیر یوفکا می‌ریزیم. سپس خمیر را به شکل لوله‌ای می‌پیچیم و برای اینکه لبه‌های آن باز نشود، کمی آب روی لبه‌ها می‌زنیم.

سرخ کردن بورک ها

به همین ترتیب همه مواد را آماده می‌کنیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت می‌گذاریم و روغن اضافه می‌کنیم تا بورک‌ها در روغن شناور شوند. حالا بورک‌های پیچیده شده را در روغن داغ قرار می‌دهیم.

گرفتن روغن اضافی

کمی صبر می‌کنیم تا یک سمت بورک‌ها سرخ شود، سپس آن‌ها را برعکس می‌کنیم تا سمت دیگر هم سرخ شود. بعد از سرخ شدن، بورک‌ها را روی یک دستمال حوله‌ای قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. سپس آن‌ها را با سس دلخواه سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا