مواد لازم

مواد لازم و آموزش بورک هویج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

طرز تهیه بورک هویج

بورک هویج یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ترکیه است که می‌توان با مواد مختلف تهیه کرد. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله بورک هویج، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
خمیر یوفکا ۶ تا ۸ عدد
هویج ۳ عدد
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
نمک، فلفل سیاه و روغن به مقدار لازم
مواد رومال
تخم مرغ ۱ عدد
روغن ۱ استکان
شیر ۱ استکان

طرز تهیه بورک هویج

مرحله اول

برای شروع تهیه بورک هویج به روش ترکی، اول پیاز را به صورت ریز خرد کرده و با کمی روغن در یک تابه می‌ریزیم. سپس تابه را روی حرارت قرار می‌دهیم و پیاز را تفت می‌دهیم تا نرم شود.

مرحله دوم

در این مرحله، گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می‌کنیم و کمی زردچوبه و فلفل سیاه هم اضافه می‌کنیم. می‌گذاریم تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس هویج‌ها را پوست کنده و رنده می‌کنیم و به تابه اضافه می‌کنیم، بعد کمی تفت می‌دهیم.

مرحله سوم

حالا کمی نمک اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا آب اضافی تابه تبخیر شود. سپس تابه را از روی حرارت برمی‌داریم تا مواد کمی سرد شوند. در این مرحله برای تهیه سس، روغن و شیر را با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله چهارم

اکنون یک ورق خمیر یوفکا روی میز قرار می‌دهیم و مقداری از سس را روی آن می‌مالیم. سپس مقداری از مخلوط گوشت و هویج را به شکل نوار روی آن قرار می‌دهیم و خمیر را رول می‌کنیم.

مرحله پنجم

این کار را برای همه برگه‌های خمیر یوفکا انجام می‌دهیم. سپس یک قالب گرد را کمی چرب می‌کنیم و رول‌های خمیر را به صورت حلزونی درون قالب قرار می‌دهیم و باقیمانده سس را روی آن‌ها می‌زنیم تا به هم بچسبند.

مرحله ششم

در این مرحله، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس بقیه سس را به صورت یکنواخت روی خمیر می‌ریزیم و در فر قرار می‌دهیم تا روی بورک‌ها طلایی شود. در نهایت، بورک هویج را با سس دلخواه سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا