مواد لازم

مواد لازم و آموزش بورک پفکی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش بورک پفکی

بورک پفکی یکی از پیش غذاهای خوشمزه و راحت ترکیه است که می‌توان با طعم‌های مختلف آن را تهیه کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه بورک پفکی، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای بورک پفکی
تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۴ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
آرد ۲ لیوان
تخم خرفه ۱ قاشق مرباخوری

آموزش تهیه بورک پفکی

مرحله اول

برای شروع، تخم مرغ را در یک کاسه مناسب بشکنید و با همزن برقی به هم بزنید تا کاملاً نرم شود. سپس ماست را به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا نمک و تخم خرفه را به مخلوط اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند. سپس آرد و بکینگ پودر را در الک ریخته و ۳ بار الک کنید.

مرحله سوم

کم‌کم مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و ورز دهید تا خمیری نرم و لطیف به دست بیاید. سپس بر روی میز کار کمی آرد بپاشید و خمیر را به صورت چونه درآورید و روی میز بگذارید.

مرحله چهارم

روی خمیر کمی آرد بپاشید و با وردنه لایه‌ای به قطر یک سانتیمتر باز کنید. سپس با کاتر مثلثی برش بزنید. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت متوسط بگذارید.

مرحله پنجم

در تابه روغن مایع بریزید به اندازه‌ای که بورک‌ها در آن شناور شوند و بگذارید روغن گرم شود. سپس خمیرهای بریده شده را در تابه قرار دهید تا کاملاً سرخ و پفکی شوند.

مرحله ششم

وقتی بورک‌ها پف کردند و رنگ طلایی گرفتند، آن‌ها را از تابه خارج کنید و روی دستمال مخصوص قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. در پایان می‌توانید بورک‌ها را با سس دلخواه سرو کنید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا