مواد لازم

مواد لازم و آموزش بورک پنیری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش بورک پنیری

بورک یک نوع ساندویچ خوشمزه است که با خمیر یوفکا درست می‌شود. این غذا از غذاهای سنتی ترکیه است و طرفداران زیادی دارد. اگر می‌خواهید آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه بورک پنیری را یاد بگیرید، تا انتهای مقاله با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای بورک پنیری
نان یوفکا یا فیلو ۴ عدد
پنیر لر ترکیه ۱ بسته یا ۲ لیوان
جعفری یا گشنیز خرد شده ۱ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای رومال
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع نصف لیوان
ماست ۱ لیوان
شیر یا آب سه چهارم لیوان
نمک به مقدار لازم

آموزش بورک پنیری

مرحله اول

ابتدا پنیر لر ترکیه که یک نوع پنیر شبیه ریکوتا است و طعم ملایمی دارد را آماده کنید. یک کاسه بردارید و پنیر و جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا نمک و فلفل را هم به کاسه اضافه کنید و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یکنواخت شود. سپس مواد را کنار بگذارید. نان یوفکا را که به شکل دایره است به دو نیم برش بزنید. بعد از آن یک کاسه مناسب بردارید.

مرحله سوم

در این مرحله تخم‌مرغ، روغن مایع، ماست و شیر را در کاسه بریزید و خوب هم بزنید. بعد از اینکه مواد خوبی با هم ترکیب شدند، مقداری نمک هم اضافه کنید و دوباره هم بزنید. یک سینی فر یا قالب گرد را چرب کنید و کنار بگذارید.

مرحله چهارم

نصف نان یوفکا را روی میز باز کنید. مقداری از مایع رومال که درست کرده‌اید را روی نان بریزید و با فرچه روی آن بکشید. سپس ترکیب پنیر و جعفری را به طور یکنواخت روی نان بپاشید.

مرحله پنجم

حالا از لبه نان به سمت قسمت بریده شده، به آرامی و به صورت یک دست رول کنید. سپس رول را به شکل حلزونی وسط قالب بگذارید. باقی نان را نیز به همین شکل آماده کنید و رول کنید.

مرحله ششم

بعد از آماده کردن رول‌ها، آن‌ها را به قالب اضافه کنید. وقتی کار تمام شد، مایع رومال باقی مانده را با یک برس به طور یکنواخت روی سطح بورک بمالید و اگر دوست داشتید، کمی کنجد یا سیاه دانه روی آن بپاشید.

مرحله هفتم

فر را از قبل با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید (برای فرهای برقی حدود ۲۰۰ درجه سانتیگراد). بورک را داخل فر قرار دهید و بگذارید تا سطح آن کاملا طلایی شود. وقتی که خوب پخته شد، آن را از فر بیرون بیاورید و در ظرف سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا