مواد لازم

مواد لازم و آموزش بورک کاری مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش بورک کاری مرغ

بورک کاری مرغ یا بورک مرغ با ادویه کاری یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در ترکیه است. این غذا تقریباً شبیه به بورک مرغ عادی است، اما در تهیه آن از ادویه‌های بیشتری استفاده می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله بورک کاری مرغ، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل سبز ۱ عدد
پنیر پیتزا ۲ قاشق غذاخوری
جعفری ۱ دسته کوچک
خامه ترش ۳ قاشق غذاخوری
ادویه کاری ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
خمیر یوفکا، کره و روغن به مقدار کافی

آموزش بورک کاری مرغ

مرحله اول

برای شروع تهیه بورک کاری مرغ، پیاز را به صورت نگینی خرد می‌کنیم. سپس یک تابه را روی حرارت می‌گذاریم و کمی روغن به آن اضافه می‌کنیم. در مرحله بعد، پیاز خرد شده را به تابه می‌ریزیم و به خوبی تفت می‌دهیم تا پیاز نرم و سبک شود.

مرحله دوم

پس از نرم شدن پیاز، فلفل سبز را به صورت ریز خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم. سپس گوشت مرغ را نیز به قطعات کوچک خرد می‌کنیم و به تابه می‌افزاییم. این کار را ادامه می‌دهیم تا فلفل سبز کاملاً نرم شود و همه مواد را به خوبی تفت دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله، ادویه کاری، نمک و فلفل را به مخلوط اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت مرغ تغییر کند. سپس خامه ترش را به تابه میریزم و مواد را زیر و رو می‌کنیم تا خامه به جوش بیاید.

مرحله چهارم

زمانی که خامه ترش به جوش آمد، پنیر پیتزا را اضافه می‌کنیم. در ادامه، جعفری را به صورت ریز خرد کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم. همه مواد را خوب ترکیب می‌کنیم تا طعم‌ها با هم مخلوط شوند.

مرحله پنجم

پس از یکدست شدن مواد، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و اجازه می‌دهیم تا مواد کمی خنک شوند. سپس خمیر یوفکا را باز کرده و مقداری کره روی آن می‌مالیم تا نرم شوند. بعد مقداری از مخلوط را در وسط خمیر قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله، خمیر را به حالت لوله‌ای جمع می‌کنیم. این کار را برای تمام خمیرها انجام می‌دهیم. سپس یک تابه را روی حرارت می‌گذاریم و مقداری روغن به آن اضافه می‌کنیم. بورک‌ها را در روغن قرار می‌دهیم تا سرخ شوند.

مرحله هفتم

وقتی یک طرف بورک‌ها سرخ شد، آنها را برمی‌گردانیم تا طرف دیگرشان هم سرخ شود. در پایان بورک‌های سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود و سپس با سس دلخواه سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا