مواد لازم

مواد لازم و آموزش بوریتو مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش بوریتو مرغ

بوریتوی مرغ یک غذای ساده و خوشمزه مکزیکی است که معمولاً برای صبحانه تهیه می‌شود. برای یادگیری تهیه این بوریتو با سایت رضیم ادامه همراهی کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوجه فرنگی ۲ عدد بزرگ
پیازچه ۱ ساقه متوسط
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد کوچک
جعفری تازه ۱ دسته کوچک
سیر تازه ۱ حبه
لیموی تازه ۱ عدد کوچک
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
پیاز ۱ عدد بزرگ
روغن به مقدار لازم
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
ذرت پخته شده ۱ پیمانه
برنج پخته شده ۱ پیمانه
نان تورتیلا به مقدار لازم
پنیر پارمزان رنده شده نصف پیمانه

آموزش بوریتو مرغ

مرحله اول

برای درست کردن بوریتوی مرغ خوشمزه، اول از همه مواد داخل آن را آماده می‌کنیم. برای این کار، ذرت را با کمی آب در قابلمه می‌ریزم و روی حرارت می‌گذاریم تا بپزد. سپس، برنج را داخل یک کاسه آب می‌ریزیم و ۳۰ دقیقه می‌گذاریم خیسانده شود.

مرحله دوم

در این مرحله، برنج را با کمی آب روی حرارت می‌گذاریم تا بپزد. گوجه فرنگی‌ها را شسته و خرد می‌کنیم. پیازچه و فلفل دلمه‌ای و جعفری را هم شسته و خرد می‌کنیم و همه را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس سیر را رنده کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

آب لیموی تازه را روی مواد می‌ریزیم و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. پیاز را شسته، خرد کرده و یک تابه را با کمی روغن داغ می‌کنیم.

“““html

روغن را روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود.

مرحله چهارم

پیاز را به روغن اضافه می‌کنیم و سرخ می‌کنیم تا رنگش طلایی شود. سپس مرغ‌ها را به کوچکی خرد کرده و به پیازها اضافه می‌کنیم و دوباره سرخ می‌کنیم تا رنگ مرغ‌ها نیز تغییر کند و طلایی شوند. بعد از آن مقداری فلفل قرمز، پودر کاری و تخم گشنیز به مواد اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا مقداری نمک اضافه می‌کنیم و همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا طعم مرغ خوب شود. در این مرحله برنج و ذرت پخته‌شده را به مخلوط اضافه می‌کنیم و همه چیز را با هم مخلوط می‌کنیم. در نهایت دو پیمانه سس گوجه به مواد اضافه می‌کنیم و همه را خوب سرخ می‌کنیم.

مرحله ششم

برای تهیه بوریتو به نان ترتیلا نیاز داریم. نان ترتیلا را برمی‌داریم و با مواد پر می‌کنیم. سپس مقداری مخلوط سبزیجات و پنیر روی آن می‌ریزیم و در ساندویچ‌ساز قرار می‌دهیم تا برشته و ترد شود. در آخر، آن را سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا