مواد لازم و آموزش بوقلمون درسته خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش بوقلمون درسته
بوقلمون سوخاری کامل یکی از غذاهای خوشمزه و مناسب مهمانیها است که میتوان آن را با روشهای مختلف تهیه کرد. برای مشاهده دستور تهیه این غذا، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
یک بوقلمون درسته برای 5 الی 7 نفر مناسب میباشد.
مواد لازم برای بوقلمون کامل | |
بوقلمون | ۱ عدد |
پیاز | ۳ عدد متوسط |
هویج | ۳ عدد بزرگ |
فلفل دلمهای | ۲ عدد |
سیبزمینی | ۳ عدد |
سیر | ۳ حبه |
روغن زیتون | ۳ قاشق چایخوری |
آویشن | ۴ شاخه |
ذرت کامل | ۱ عدد |
زعفران دمکرده | ۲ قاشق غذاخوری غلیظ |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
فلفل قرمز | به مقدار لازم |
دستور تهیه بوقلمون در فر
آماده سازی بوقلمون
ابتدا بوقلمون را خوب تمیز کنید و شکم آن را کاملاً خالی کنید. سپس آن را بشویید. فراموش نکنید که پوست بوقلمون را نباید جدا کنید. بعضی اوقات روی پوست بوقلمون پرهای ریزی وجود دارد که باید قبل از پخت تمام این پرها را از بین ببرید.
اضافه کردن سایر مواد و ادویه جات
برای این کار، پرهای ریز را با حرارت شعله گاز بسوزانید. سپس پیازها را خرد کنید و آنها را به همراه زعفران دمکرده، سیر رنده شده، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز در یک کاسه مخلوط کنید.
ماساژ دادن بوقلمون با زعفران
برای اینکه بوقلمون رنگ خوبی بگیرد، حتماً از زعفران غلیظ استفاده کنید. حالا مخلوط آماده را با دست روی تمام سطح بوقلمون بمالید، تمام قسمتهای داخلی و بیرونی بوقلمون باید به خوبی با این مواد ماساژ داده شوند.
استراحت کردن بوقلمون
در این مرحله، بوقلمون را به همراه مخلوط پیاز در یک ظرف مناسب قرار دهید، سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت بوقلمون استراحت کند. بعد از ۱۲ ساعت، بوقلمون را از یخچال خارج کنید.
قرار دادن در فر
در یک سینی مخصوص فر، ۳ لیوان آب میریزیم و فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس مواد مرینت که شامل مخلوط پیاز است، را از روی گوشت بوقلمون برمیداریم و گوشت را درون سینی فر قرار میدهیم. حالا آن را در فر میگذاریم تا خوب پخته شود.
پخت بوقلمون
پخت بوقلمون حداقل ۵ و حداکثر ۷ ساعت طول میکشد، بنابراین برای اینکه سریعتر بپزد عجله نکنید. بعد در یک کاسه مقداری کره و زعفران را با هم مخلوط میکنیم و هر ۴۵ دقیقه تا یک ساعت این مخلوط را روی بوقلمون میمالیم تا طعم آن بهتر شود.
سرو
در ساعت آخر پخت بوقلمون، هویج، ذرت، فلفل دلمهای و سیبزمینی را به صورت درشت خرد میکنیم و در داخل سینی فر قرار میدهیم تا همزمان با بوقلمون بپزند. در نهایت، بوقلمون بریان را داخل ظرف دلخواهمان میگذاریم و آن را با سبزیجات پخته شده سرو میکنیم.