مواد لازم و آموزش بولانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش بولانی
بولانی یک نوع نان مسطح است که معمولاً با سبزیجاتی مثل سیبزمینی، ترهفرنگی، تره، عدس یا کدو حلوایی پر میشود و میتوان آن را پخته یا سرخ کرد. این غذا خیلی راحت درست میشود و قیمت کمی دارد و در افغانستان بسیار محبوب است. افغانها بولانی را در تنور میپزند و معمولاً آن را با ترشیهای مختلف به عنوان افطار میخورند. این غذا به راحتی با مواد اولیهای که همه جا پیدا میشود، تهیه میشود و طرفداران زیادی دارد و در شهرهای مختلف افغانستان به سادگی میتوان آن را پیدا کرد. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله بولانی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم بولانی | |
آرد | ۳ پیمانه |
نمک | ۲ قاشق چای خوری |
آب | ۱ پیمانه |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چای خوری |
پودر فلفل قرمز | ۱ قاشق چای خوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چای خوری |
پودر تخم گشنیز | ۱ قاشق چای خوری |
سیر | ۲ حبه |
فلفل قرمز تند | ۱ عدد |
روغن | ۴ قاشق غذا خوری |
پیازچه | ۱۰۰ گرم |
اسفناج | ۱۰۰ گرم |
گشنیز | ۱۰۰ گرم |
تره | ۱۰۰ گرم |
آموزش بولانی
مرحله اول
برای درست کردن بولانی، در ابتدا آرد را به همراه نمک و آب در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی به دست بیاید.
مرحله دوم
پس از اینکه خمیر را ورز دادید، به آن ۲۰ دقیقه استراحت بدهید. سپس سبزیها را بشویید و ریز خرد کنید. سیر و فلفل قرمز خرد شده را نیز به سبزیها اضافه کرده و با سایر ادویهها و روغن خوب مخلوط کنید.
مرحله سوم
در این مرحله خمیر را روی یک سطح تمیز با وردنه به قطر حدود نیم سانتیمتر باز کنید. از خمیر تکههای کوچکی جدا کنید و آنها را شکل دهید. مقداری از مخلوط سبزیها را به شکل دایرهای روی خمیر قرار دهید.
مرحله چهارم
سپس لبههای خمیر را روی مخلوط سبزیها بپوشانید. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس بولانیها را در روغن سرخ کنید. بعد از سرخ شدن، آنها را از تابه خارج کنید و در ظرف مناسب سرو کنید.