مواد لازم

مواد لازم و آموزش بولبه بره برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش بولبه بره

بولبه بره یکی از خورشت‌های خوشمزه و خوش‌طعم در گیلان است که تهیه آن بسیار آسان است. شما می‌توانید این خورشت را به روش‌های گوناگون درست کنید. برای اینکه طعم آن بهتر شود، بهتر است از سبزی‌های محلی شمال استفاده کنید. در این مطلب نگاهی مرحله به مرحله به آموزش بولبه بره خواهیم داشت. با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم مقدار مواد
سبزی سرخ شده (جعفری، تره، چوچاق، خالواش و نعناع) به مقدار لازم
گوشت (بهترین انتخاب مغز ران گوساله) ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
آب غوره نصف لیوان
ریحان و نعناع و شوید تازه برای تزئین به مقدار لازم

آموزش بولبه بره

مرحله ۱: خرد کردن و تفت دادن گوشت

در ابتدا، گوشت را که بهتر است از قسمت مغز ران گوساله باشد، به تکه‌های متوسط برش دهید. سپس در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. حالا، تکه‌های گوشت را به روغن داغ بیفزایید.

مرحله ۲: پختن گوشت و شستن سبزی‌ها

گوشت‌ها را در روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهند. سپس روی آن‌ها کمی آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا خوب بپزند. در همین حال، سبزی‌های مخصوص بولبه بره را بشویید و در سبد قرار دهید تا آب آن‌ها گرفته شود.

مرحله ۳: خرد کردن سبزی‌ها

سبزی‌های مورد نیاز شامل جعفری، تره، چوچاق، خالواش و نعناع است. پس از اینکه سبزی‌ها خشک شدند، آن‌ها را ریز خرد کنید. سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.

مرحله ۴: تفت دادن سبزی‌ها و رنده کردن سیر

سبزی‌ها را در تابه بریزید و در روغن داغ تفت دهید تا عطر آن‌ها پخش شود و رنگ‌شان تغییر کند. در حین تفت دادن، حتماً آن‌ها را مرتب هم بزنید تا نسوزند. حالا سیر را پوست بکنید، بشویید و با رنده ریز رنده کنید.

مرحله ۵: اضافه کردن سیر و

“““html

تفت دادن آن

بعد از اینکه سبزی‌ها خوب سرخ شدند، سیرهای رنده شده را به آن‌ها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر در سبزی‌ها بپیچد. مقدار سیر بستگی به سلیقه شما دارد و می‌توانید آن را بسته به ذائقه‌تان تغییر دهید.

مرحله ۶: اضافه کردن سبزی‌ و ادویه‌ها به گوشت‌ها

سپس سبزی‌های سرخ شده را به قابلمه گوشت‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. بعد مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه روی مواد بریزید و دوباره هم بزنید تا طعم‌دار شوند. سپس در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا مواد خوب بپزند.

مرحله ۷: اضافه کردن آب غوره و هم زدن تخم مرغ‌ها

بعد از چند دقیقه در قابلمه را بردارید و مقداری آب غوره به مواد اضافه کنید. هم بزنید تا کاملاً با گوشت‌ها مخلوط شود و مزه بگیرد. سپس دو عدد تخم مرغ را در یک ظرف بشکنید و با چنگال هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

مرحله ۸: اضافه کردن تخم مرغ‌ها و پختن با مواد

سپس تخم مرغ‌ها را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط و یکدست شود. دوباره در قابلمه را بگذارید تا برای چند دقیقه دیگر همه مواد با هم بپزند و طعم‌ها با هم ترکیب شوند. بعد از اینکه گوشت‌ها خوب پختند، قابلمه را از روی حرارت بردارید. سپس خورشت را در ظرف مناسب بکشید و با چند برگ نعناع، شوید و ریحان تازه تزئین کنید و به عنوان یک غذای محلی خوش طعم همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

شاید دوست داشته باشید!

  • آموزش میرزا قاسمی خوشمزه و مخصوص رستوران های گیلان
  • آموزش خورش فسنجان با گوشت قلقلی به روش گیلانی
  • آموزش کولی غورابیج خوشمزه و فوری به روش گیلانی
  • آموزش شامی ترش با مرغ خوشمزه و ساده به روش گیلانی

“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا