مواد لازم

مواد لازم و آموزش بیسارا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش بیسارا

بیسارا یکی از غذاهای خوشمزه و مقوی مراکشی است که با روغن زیتون و زیره سبز سرو می‌شود. در ادامه، دستور پخت بیسارا را به صورت کامل و مرحله به مرحله ببینید. با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لپه باقلا زرد خشک ۲۵۰ گرم
سیر ۳ حبه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آب ۷۵۰ میلی لیتر
نمک و پودر چیلی از هر کدام ¼ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
پودر زیره سبز ½ قاشق چایخوری

آموزش بیسارا

مرحله اول

ابتدا لپه باقلا را داخل یک کاسه پر از آب بگذارید و بگذارید یک شب خیس بخورد. بعد از این مدت، یک قابلمه آماده کنید.

مرحله دوم

آب را در قابلمه بریزید و روی حرارت بالا قرار دهید تا به جوش بیفتد. سپس لپه باقلا را آبکش کرده و به همراه سیر له شده، نمک و پودر چیلی به آب جوش اضافه کنید.

مرحله سوم

اجازه دهید لپه باقلا حدود ۳۰ دقیقه بپزد تا کاملاً نرم شود. سپس آن را در غذاساز یا میکسر بریزید و با سرعت متوسط مخلوط کنید تا کاملاً یکدست و نرم شود.

مرحله چهارم

بیسارا را در ظرف مورد نظر بریزید و سپس روغن زیتون به همراه پودر پاپریکا و زیره سبز را روی آن بریزید. شما می‌توانید بیسارا را با نان تازه در صبحانه سرو کنید. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا