مواد لازم و آموزش بیسارا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش بیسارا
بیسارا یکی از غذاهای خوشمزه و مقوی مراکشی است که با روغن زیتون و زیره سبز سرو میشود. در ادامه، دستور پخت بیسارا را به صورت کامل و مرحله به مرحله ببینید. با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
لپه باقلا زرد خشک | ۲۵۰ گرم |
سیر | ۳ حبه |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
آب | ۷۵۰ میلی لیتر |
نمک و پودر چیلی | از هر کدام ¼ قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
پودر زیره سبز | ½ قاشق چایخوری |
آموزش بیسارا
مرحله اول
ابتدا لپه باقلا را داخل یک کاسه پر از آب بگذارید و بگذارید یک شب خیس بخورد. بعد از این مدت، یک قابلمه آماده کنید.
مرحله دوم
آب را در قابلمه بریزید و روی حرارت بالا قرار دهید تا به جوش بیفتد. سپس لپه باقلا را آبکش کرده و به همراه سیر له شده، نمک و پودر چیلی به آب جوش اضافه کنید.
مرحله سوم
اجازه دهید لپه باقلا حدود ۳۰ دقیقه بپزد تا کاملاً نرم شود. سپس آن را در غذاساز یا میکسر بریزید و با سرعت متوسط مخلوط کنید تا کاملاً یکدست و نرم شود.
مرحله چهارم
بیسارا را در ظرف مورد نظر بریزید و سپس روغن زیتون به همراه پودر پاپریکا و زیره سبز را روی آن بریزید. شما میتوانید بیسارا را با نان تازه در صبحانه سرو کنید. نوش جان.