آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش بیسکویت دارچینی کرم دار خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش بیسکویت دارچینی کرم دار

بیسکویت دارچینی کرم دار یکی از شیرینی‌های خوشمزه و آسان است که برای مهمانی‌ها بسیار مناسب می‌باشد. برای یادگیری مراحل کامل و دقیق تهیه این بیسکویت خوشمزه به سایت آموزشی رضیم مراجعه کنید.

مواد لازم برای تهیه بیسکویت دارچینی کرم دار
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید ۱۷۰ گرم
شکر دانه ریز ۵۰ گرم
روغن مایع ۳۶ گرم
پودر دارچین ¼ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
نوتلا یا شکلات صبحانه برای تزیین

آموزش تهیه بیسکویت دارچینی کرم دار

مرحله اول

برای درست کردن بیسکویت دارچینی کرم دار ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود. سپس آرد را درون یک الک بریزید و ۳ بار الک کنید. بعد از آن ۲ قاشق از آرد را جدا کنید.

مرحله دوم

حالا آرد، بیکینگ پودر و پودر دارچین را چند بار الک کرده و کنار بگذارید. در یک ظرف مناسب تخم‌مرغ، وانیل، شکر و روغن مایع را با هم بریزید و خوب هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.

مرحله سوم

سپس مخلوط خشک را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید که به دستان‌تان نچسبد. اگر خمیر چسبنده بود، کمی از آرد جدا شده به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم

حال خمیر را بین دو کاغذ روغنی قرار داده و با وردنه به ضخامت ۳ میلی‌متر باز کنید. سپس با قالب دلخواه، خمیر را برش بزنید و در وسط نیمی از قطعات برش‌زده یک دایره کوچک ایجاد کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله سینی را با کمی روغن مایع چرب کرده و بیسکویت‌های برش‌زده را درون سینی بچینید. سپس سینی را در وسط فر قرار دهید و اجازه دهید بیسکویت‌ها به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزند.

مرحله ششم

بعد از این مدت، وقتی که لبه‌های بیسکویت‌ها طلایی شد، سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید بیسکویت‌ها سرد شوند. سپس آن‌ها را از سینی جدا کنید.

مرحله هفتم

حالا روی بیسکویت‌های ساده کمی نوتلا یا شکلات صبحانه بمالید و سپس یک بیسکویت با سوراخ را روی آن‌ها بگذارید. در آخر، بیسکویت‌ها را با شکلات ذوب‌شده تزئین کرده و سرو کنید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا