مواد لازم و آموزش بیسکویت شطرنجی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش بیسکویت شطرنجی
بیسکویت شطرنجی یک بیسکویت دو رنگ است که با پودر کاکائو رنگ شکلاتی آن تهیه میشود. این بیسکویت به صورت شطرنجی و با رنگهای سفید و شکلاتی کنار هم چیده میشود. میتوانید این بیسکویت خوشمزه را برای پذیرایی از مهمانان، به ویژه در ایام نوروز، استفاده کنید. همچنین میتوان از این شیرینی به عنوان یک میانوعده سالم و خوشمزه در کنار چای برای کودکان و نوجوانان سرو کرد. برای آموزش تهیه بیسکویت شطرنجی با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای بیسکویت شطرنجی | |
آرد | ۱۸۰ گرم |
کره یا مارگارین | ۱۲۰ گرم |
پودر شکر | ۶۰ گرم |
وانیل | مقداری |
پودر کاکائو | ۱ قاشق سوپ خوری |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
آموزش تهیه بیسکویت شطرنجی
مرحله اول
برای تهیه این بیسکویت خوشمزه، ابتدا کره را نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنیم تا نرم شود. سپس آن را در یک کاسه میریزیم و پودر شکر را اضافه کرده و حدود ۴ دقیقه با همزن میزنیم تا سبک و پفدار شود.
مرحله دوم
حال زرده تخممرغ و وانیل را به مخلوط اضافه میکنیم و حدود دو دقیقه هم میزنیم. سپس آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا خمیر درست شود. دقت کنید که خمیر را زیاد ورز ندهید چون کیفیت بیسکویت را پایین میآورد.
مرحله سوم
خمیر را به دو قسمت تقسیم میکنیم. به یکی از قسمتها پودر کاکائو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. خمیرها را جداگانه بین دو نایلون قرار میدهیم و با وردنه به ضخامت ۱ سانتیمتر پهن میکنیم. سپس آنها را به شکل مستطیل در میآوریم.
مرحله چهارم
در این مرحله، کنارههای خمیر را با کاردک صاف میکنیم. اندازه مستطیلها و ضخامت آنها در خمیر سفید و شکلاتی باید یکسان باشد. سپس خمیرها را در فریزر قرار میدهیم و ۲۰ دقیقه استراحت میدهیم تا سفت شود.
مرحله پنجم
سپس خمیرها را از فریزر خارج کرده و با نوارهای یک سانتیمتری برش میزنیم. خمیرها را به طوری روی هم قرار میدهیم که ردیف اول سفید و شکلاتی و سفید کنار هم باشد و در ردیف دوم شکلاتی و سفید و شکلاتی کنار هم چیده شود.
مرحله ششم
در این مرحله، بین برشها سفیده تخممرغ میزنیم تا به هم بچسبند. با دست کمی برشها را فشار میدهیم و نایلون را روی برشها برمیگردانیم. سپس اطراف خمیر را صاف میکنیم و برای ۲۰ دقیقه دیگر در فریزر قرار میدهیم.
مرحله هفتم
پس از ۲۰ دقیقه، خمیرها را از فریزر بیرون آورده و آنها را به اندازه نیم سانت برش میزنیم. کف سینی فر را کاغذ روغنی میگذاریم و بیسکویتها را در سینی میچینیم. سپس به مدت ۵ دقیقه دیگر در فریزر قرار میدهیم.
مرحله هشتم
حالا سینی را به فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد میگذاریم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طول میکشد تا اطراف بیسکویتها طلایی شود. سپس آنها را از فر خارج کرده و صبر میکنیم تا خنک شوند. بعد به آرامی از سینی جدا کرده و در یک ظرف در بسته قرار میدهیم.