آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش بیسکویت شکری خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش بیسکویت شکری

بیسکویت شکری یکی از محبوب‌ترین نوع بیسکویت‌ها در جهان است که معمولاً با چای سرو می‌شود. اگر می‌خواهید نحوه تهیه این بیسکویت خوشمزه را یاد بگیرید، در ادامه با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم بیسکویت شکری
کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۲۲۵ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
نمک ۱ پنس
شکر دانه درشت برای تزیین

آموزش بیسکویت شکری

مرحله اول

برای شروع درست کردن بیسکویت شکری، اول کره و تخم‌مرغ را ۳۰ دقیقه قبل از استفاده از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای اتاق برسند. بعد از آن، کره و پودر قند را در یک کاسه مناسب بریزید و با همزن به مدت ۵ دقیقه مخلوط کنید.

مرحله دوم

وقتی که کره و پودر قند خوب مخلوط شدند، تخم‌مرغ و وانیل را به کاسه اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه دیگر هم بزنید تا همه مواد یکدست شوند. سپس آرد را با بکینگ پودر و نمک خوب مخلوط کنید.

مرحله سوم

حالا دوباره مواد را الک کنید تا کاملاً یکدست شوند. سپس مخلوط آرد را به کاسه اضافه کنید و با کمک لیسک به آرامی مواد را هم بزنید تا یکدست شوند. خمیر آماده‌شده را در سلفون بپیچید.

مرحله چهارم

این خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند. بعد از یک ساعت، خمیر را از یخچال درآورده و روی میز کار با وردنه به ضخامت نیم سانتی‌متر پهن کنید.

مرحله پنجم

فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا کاملاً گرم شود. سپس یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را با کاتر یا مهرهایی که دوست دارید، برش بزنید و در سینی بچینید.

مرحله ششم

حالا روی بیسکویت‌ها شکر دانه درشت بپاشید و سینی را در فر بگذارید. بگذارید بیسکویت‌ها به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزند. اگر از فر برقی یا توستر استفاده می‌کنید، دما را روی ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا