آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش بیسکویت نارگیلی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش بیسکویت نارگیلی

بیسکوئیت نارگیلی یک نوع بیسکویت ساده و خوش طعم است که در بسیاری از کشورها معروف است و معمولاً با نوشیدنی‌های داغ مثل چای مصرف می‌شود. برای یادگیری نحوه تهیه این بیسکویت به صورت کامل و مرحله‌به‌مرحله با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم بیسکویت نارگیلی
پودر نارگیل چرب و ریز ½ پیمانه
پودر قند ۴۵ گرم
آرد سفید ۱۴۰ گرم
بکینگ پودر ¼ قاشق چایخوری
کره ۱۱۰ گرم
وانیل نوک قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چایخوری

آموزش بیسکویت نارگیلی

مرحله اول

برای تهیه بیسکویت نارگیلی، ابتدا کره نرم شده را در یک کاسه می‌ریزیم و با همزن کمی هم می‌زنیم تا از هم باز شود. سپس پودر قند و وانیل را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا مواد کاملاً با هم ترکیب شوند.

مرحله دوم

وقتی مواد یکدست شدند، پودر نارگیل را به کاسه اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا تمام مواد با هم مخلوط شوند. در نهایت، آرد، بکینگ پودر و نمک را ترکیب کرده و روی خمیر الک می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا با استفاده از یک لیسک، مواد را مخلوط می‌کنیم تا خمیری نرم و لطیف به دست آید. پس از اینکه خمیر به خوبی جمع شد، آن را با نوک انگشتان کمی ورز می‌دهیم تا صاف و یکدست شود. نیازی به ورز دادن زیاد نیست.

مرحله چهارم

در این مرحله خمیر را بین دو لایه کاغذ روغنی قرار داده و با وردنه به آرامی باز می‌کنیم. قطر خمیر باید حدود ۵ تا ۶ میلی‌متر باشد. سپس خمیر را در یک سینی گذاشته و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

بعد از ۱۵ دقیقه، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده و صبر می‌کنیم تا گرم شود. سپس خمیر را از یخچال بیرون آورده و روی میز منتقل می‌کنیم و با کاتر دلخواه شکل می‌زنیم.

مرحله ششم

حالا بیسکویت‌ها را در سینی فر قرار می‌دهیم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر می‌گذاریم تا خوب بپزند و طلایی شوند. بعد از اینکه بیسکویت‌ها آماده شدند، آنها را از فر بیرون می‌آوریم و بعد از خنک شدن در ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا