مواد لازم و آموزش بیسکویت نارگیلی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش بیسکویت نارگیلی
بیسکوئیت نارگیلی یک نوع بیسکویت ساده و خوش طعم است که در بسیاری از کشورها معروف است و معمولاً با نوشیدنیهای داغ مثل چای مصرف میشود. برای یادگیری نحوه تهیه این بیسکویت به صورت کامل و مرحلهبهمرحله با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم بیسکویت نارگیلی | |
پودر نارگیل چرب و ریز | ½ پیمانه |
پودر قند | ۴۵ گرم |
آرد سفید | ۱۴۰ گرم |
بکینگ پودر | ¼ قاشق چایخوری |
کره | ۱۱۰ گرم |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
آموزش بیسکویت نارگیلی
مرحله اول
برای تهیه بیسکویت نارگیلی، ابتدا کره نرم شده را در یک کاسه میریزیم و با همزن کمی هم میزنیم تا از هم باز شود. سپس پودر قند و وانیل را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا مواد کاملاً با هم ترکیب شوند.
مرحله دوم
وقتی مواد یکدست شدند، پودر نارگیل را به کاسه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا تمام مواد با هم مخلوط شوند. در نهایت، آرد، بکینگ پودر و نمک را ترکیب کرده و روی خمیر الک میکنیم.
مرحله سوم
حالا با استفاده از یک لیسک، مواد را مخلوط میکنیم تا خمیری نرم و لطیف به دست آید. پس از اینکه خمیر به خوبی جمع شد، آن را با نوک انگشتان کمی ورز میدهیم تا صاف و یکدست شود. نیازی به ورز دادن زیاد نیست.
مرحله چهارم
در این مرحله خمیر را بین دو لایه کاغذ روغنی قرار داده و با وردنه به آرامی باز میکنیم. قطر خمیر باید حدود ۵ تا ۶ میلیمتر باشد. سپس خمیر را در یک سینی گذاشته و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار میدهیم.
مرحله پنجم
بعد از ۱۵ دقیقه، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و صبر میکنیم تا گرم شود. سپس خمیر را از یخچال بیرون آورده و روی میز منتقل میکنیم و با کاتر دلخواه شکل میزنیم.
مرحله ششم
حالا بیسکویتها را در سینی فر قرار میدهیم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر میگذاریم تا خوب بپزند و طلایی شوند. بعد از اینکه بیسکویتها آماده شدند، آنها را از فر بیرون میآوریم و بعد از خنک شدن در ظرف مورد نظر سرو میکنیم.