مواد لازم و آموزش بیسکویت کره ای خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش بیسکویت کره ای
بیسکویت کرهای یک نوع بیسکویت ساده و خوشمزه است که معمولاً همراه با چای مصرف میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله نحوه تهیه بیسکویت کرهای، به ادامه مطلب در سایت آموزشی رضیم بپردازید.
مواد لازم برای بیسکویت کره ای | |
کره | ۵۰ گرم |
روغن مایع | ۳ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۲ پیمانه سر خالی |
پودر نارگیل آسیاب شده | ½ پیمانه |
بکینگ پودر | ¼ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد متوسط |
پودر قند | ½ پیمانه |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
روش تهیه بیسکویت کره ای
مرحله اول
برای درست کردن بیسکویت کرهای خوشمزه ابتدا پودر قند و کره را که به دمای اتاق رسیده است، در یک کاسه مناسب میریزیم. سپس این مواد را با همزن به خوبی میزنیم تا مخلوطی نرم و کرمی به وجود بیاید.
مرحله دوم
حالا تخممرغ و وانیل را به مخلوط اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا همهی مواد یکدست شوند. سپس پودر نارگیل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم تا مخلوط کاملاً یکنواخت گردد.
مرحله سوم
در این مرحله نصف آرد را با بکینگ پودر ترکیب کرده و روی مواد الک میکنیم. بعد از آن، خوب هم میزنیم تا مواد یکدست شوند. سپس باقیماندهی آرد را به آرامی و کنترل شده روی مواد الک کرده و مخلوط میکنیم.
مرحله چهارم
حالا مواد را با هم مخلوط میکنیم تا خمیری نرم و لطیف درست شود که به دست نچسبد. وقتی دیگر خمیر به دست نچسبید، افزودن آرد را متوقف کرده و خمیر را کمی ورز میدهیم تا صاف و یکدست شود.
مرحله پنجم
خمیر را درون سلفون میپیچیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا استراحت کند. سپس، بعد از گذشت ۱۵ دقیقه، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
مرحله ششم
بعد از ۱۵ دقیقه دیگر، خمیر را از یخچال خارج کرده و آن را بین دو لایه نایلون قرار میدهیم و با وردنه به قطر ۴ میلیمتر باز میکنیم. سپس با کاتر، اشکال دلخواه را از خمیر جدا کرده و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندهایم، میچینیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، خمیرهای قالب زده شده را روی سینی فر قرار میدهیم و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر میپزیم تا بیسکویتها آماده شوند. بعد از این که شیرینیها خنک شدند، آنها را در ظرف دلخواه قرار میدهیم.