آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش بیسکوییت حلوایی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش بیسکوییت حلوایی

بیسکوییت حلوایی، یک بیسکوییت ساده و خوشمزه است که وسط آن از بیسکوییت کرم‌دار استفاده شده. برای روی آن هم بیسکوییت پتی بور و سمولینا به کار می‌رود. این بیسکوییت نیازی به فر ندارد و خیلی راحت تهیه می‌شود. برای تهیه خمیر دور آن، ایرمیک و شیر خشک را مثل حلوا تفت می‌دهیم. به همین خاطر این بیسکوییت، بیسکوییت حلوایی نامیده می‌شود و طعم و بوی شبیه حلوا دارد. از این بیسکوییت می‌توان برای پذیرایی از مهمانان، به‌خصوص در ایام نوروز یا افطارهای ماه رمضان، استفاده کرد. این بیسکوییت وقتی با قهوه سرو شود، طعم بسیار خوبی پیدا می‌کند. برای مشاهده آموزش بیسکوییت حلوایی در ادامه با رضیم همراه باشید.

مواد لازم بیسکوییت حلوایی
شیر خشک قنادی ۱ لیوان
ایرمیک (سمولینا ریز) ۱ لیوان
بیسکوییت پتی بور ۲۰۰ گرم
خامه ۱۷۰ گرم
شیر تغلیظ شده یا شیر عسلی به میزان لازم
بیسکوییت اورئو یا کرمدار ۵ تا ۶ بسته

آموزش بیسکوییت حلوایی

مرحله اول

برای درست کردن این بیسکوییت خوشمزه، ابتدا شیر خشک را در یک تابه می‌ریزیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم. مدام هم می‌زنیم تا کمی تفت بخورد و قهوه‌ای شود. سپس آن را از روی حرارت برمی‌داریم و الک می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله دوم

حالا همین تابه را تمیز می‌کنیم و ایرمیک را درون آن می‌ریزیم و کمی تفت می‌دهیم تا رنگش تغییر کند. سپس یک کاسه برمی‌داریم و ایرمیک تفت داده شده و شیر خشک تفت داده و الک شده را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

بیسکوییت‌های پتی‌بور را در غذا ساز می‌ریزیم یا با آسیاب آن‌ها را خوب پودر می‌کنیم. سپس آن‌ها را الک می‌کنیم و به مواد داخل کاسه اضافه می‌کنیم. خوب مخلوط می‌کنیم و خامه را هم اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه، شیر عسلی را کم کم اضافه می‌کنیم و ورز می‌دهیم تا خمیر منسجی به دست آید که بتوانیم به راحتی به آن شکل بدهیم. کمی از خمیر را برداشته و یک بیسکوییت اورئو را بین آن قرار می‌دهیم و خمیر را گرد می‌کنیم به طوری که هیچ شکاف یا ترک نداشته باشد.

مرحله پنجم

حالا آن را کنار می‌گذاریم. روی بیسکوییت‌ها را با کره لوتوس یا نوتلا و یا شکلات ذوب شده تزئین می‌کنیم. سپس حدود دو ساعت می‌گذاریم در یخچال یا بیرون از آن استراحت کند. بعد آن را سرو می‌کنیم. این بیسکوییت با قهوه طعم خیلی خوبی دارد.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا