آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش بیسکوییت رز و پسته خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش بیسکوییت رز و پسته

بیسکوییت یکی از تنقلات محبوب است که می‌توان آن را کنار چای یا قهوه سرو کرد یا حتی به تنهایی خورد. در این بیسکوییت از پسته و جو دو سر استفاده می‌شود که برای سلامتی مفید هستند و برای بدن ویتامین‌های زیادی دارند. جالب اینجاست که برای تهیه این بیسکوییت به هیچ دستگاه خاصی نیاز نیست و تنها با استفاده از وسایل ساده می‌توان آن را درست کرد. این بیسکوییت‌ها را می‌توان در ظرف‌هایی دربسته به مدت یک ماه در یخچال یا فریزر نگهداری کرد.

مواد لازم بیسکویت رز و پسته
آرد قنادی ۱ پیمانه
جوی دو سر پرک ۱ پیمانه
پسته ½ پیمانه
آب گازدار ½ قاشق چایخوری
کره ½ پیمانه
شکر ½ پیمانه
گلاب ۱ قاشق چایخوری

دستور پخت بیسکوییت پسته و رز

مرحله اول

برای تهیه بیسکوییت خوشمزه پسته و رز ابتدا فر را در دمای ۱۸۰ درجه روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس آرد، جو دو سر و پسته را داخل غذاساز می‌ریزیم. بعد از آن، کمی آب گازدار اضافه می‌کنیم و چند بار می‌زنیم تا مواد خوب مخلوط شوند.

مرحله دوم

مراقب باشید که پسته‌ها خیلی ریز نشوند. سپس کره را با بخار آب ذوب می‌کنیم. در یک کاسه، کره ذوب شده، شکر و گلاب را با هم مخلوط می‌کنیم. بعد مخلوط خشک را اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

مرحله سوم

سینی فر را برداشته و کف آن را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم. بعد، کمی از خمیر آماده شده را برمی‌داریم و به شکل گلوله در می‌آوریم. سپس با فشار آن را پهن کرده و در سینی قرار می‌دهیم.

مرحله چهارم

روی بیسکوییت‌ها مقداری پسته و برگ گل رز می‌پاشیم و کمی با دست فشار می‌دهیم تا خوب درون بیسکوییت‌ها بروند. حالا بیسکوییت‌ها را در فر به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در همان دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد می‌پزیم.

مرحله پنجم

زمانی که زیر بیسکوییت‌ها طلایی شد، آن‌ها را از فر خارج می‌کنیم و می‌گذاریم تا خنک شوند. سپس آن‌ها را از روی کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مناسب می‌چینیم. این بیسکوییت خوشمزه برای پذیرایی از مهمانان خیلی مناسبه.

مطالب پیشنهادی

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا