آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش بیسکوییت سابله خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش بیسکوییت سابله

بیسکوییت سابله یک نوع بیسکوییت ساده و خوشمزه است که می‌توانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید. برای تهیه این بیسکوییت نیازی به دستگاه خاصی نیست. بعد از آماده شدن، می‌توانید بیسکوییت‌ها را در یک ظرف دردار قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید. این بیسکوییت حاوی شکر کمی است و می‌تواند یک میان‌وعده سالم و خوشمزه برای کودکان و نوجوانان باشد. می‌توانید از شکلات صبحانه بین بیسکوییت‌ها استفاده کنید یا از شکلات ذوب‌شده برای تزیین آن بهره ببرید. برای مشاهده مراحل تهیه بیسکوییت سابله، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای بیسکوییت سابله
کره ۲۵۰ گرم
روغن نصف پیمانه
نشاسته نصف پیمانه
شکر نصف پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل مقداری
آرد به میزان لازم
بکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری

آموزش تهیه بیسکوییت سابله

مرحله اول

برای شروع، یک کاسه مناسب انتخاب کنید. تخم‌مرغ را درون آن بشکنید و به آن یک زرده تخم‌مرغ، وانیل و شکر اضافه کنید. با یک چنگال همه مواد را خوب مخلوط کنید تا ترکیبی یکدست و مخلوط به دست بیاید.

مرحله دوم

حالا کره‌ای که قبلاً بیرون گذاشته‌اید تا نرم شود، به مخلوط تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید. با همزن این ترکیب را بزنید تا کش‌دار و شبیه خامه شود. سپس روغن را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بعد از آن، بکینگ پودر و آرد را کم‌کم به ترکیب اضافه کنید.

مرحله سوم

در این مرحله، نشاسته را یک یا دو بار الک کنید و به بقیه مواد اضافه کنید. حالا مدام مواد را هم بزنید و آرد را کم‌کم اضافه کنید تا در نهایت یک خمیر نرم به دست بیاید. خمیر را در دمای اتاق بگذارید تا نیم ساعت استراحت کند.

مرحله چهارم

خمیر را بین دو نایلون قرار دهید و با وردنه به ضخامت ۳ میلی‌متر پهن کنید. بعد از اینکه خمیر را پهن کردید، آن را با کاتر دلخواه به شکل‌های مختلف برش بدهید. همچنین کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

مرحله پنجم

حال، روی کاغذ روغنی را کمی با روغن مایع چرب کنید. سپس بیسکوییت‌ها را با کمی فاصله روی کاغذ روغنی بچینید. سینی را به فر انتقال دهید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بپزید.

مرحله ششم

مراقب باشید که بیسکوییت‌ها نسوزند. وقتی که روی بیسکوییت‌ها کمی قهوه‌ای شد، آن‌ها را از فر خارج کنید و بگذارید تا کاملاً خنک شوند. سپس می‌توانید آن‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا