مواد لازم

مواد لازم و آموزش بیندیلی کوفته برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش بیندیلی کوفته

بیندیلی کوفته یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ترکیه است که با روش های مختلف تهیه می شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه این غذا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

“““html

مواد لازم برای کوفته
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سوخاری ½ فنجان
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار کافی
مواد لازم برای سس
بادمجان ۲ عدد
شیر ولرم ۲ لیوان
پنیر پیتزا ½ فنجان
آرد ½ فنجان
کره ۳۰ گرم
روغن مایع به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

آموزش بیندیلی کوفته

مرحله اول

برای درست کردن بیندیلی کوفته خوشمزه، در ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس بادمجان‌ها را می‌شوییم و با چاقو چند سوراخ روی آنها ایجاد می‌کنیم. بعد بادمجان‌ها را در سینی فر می‌چینیم.

مرحله دوم

سینی را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم بادمجان‌ها بپزند و نرم شوند. وقتی بادمجان‌ها پخته شدند، آنها را از فر بیرون می‌آوریم، پوستشان را جدا کرده و سپس با چاقو ریز خرد می‌کنیم تا پوره شوند.

مرحله سوم

سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مقداری روغن مایع و کره به آن اضافه می‌کنیم. بعد آرد را به قابلمه می‌افزاییم و کمی تفت می‌دهیم. حالا شیر ولرم را کم کم به مخلوط اضافه کرده و هم می‌زنیم تا گلوله‌های آرد باز شوند.

مرحله چهارم

وقتی مخلوط آرد و شیر یکدست شد، پنیر پیتزا را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه کرده و آنها را مخلوط می‌کنیم. سپس بادمجان پوره شده را هم به مخلوط می‌افزاییم و اجازه می‌دهیم سس کمی بجوشد.

مرحله پنجم

حالا به سراغ درست کردن کوفته می‌رویم. پیاز و سیر را با رنده ریز رنده کرده و سپس از صافی رد می‌کنیم تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز و سیر در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله ششم

تخم‌مرغ، آرد سوخاری، روغن مایع و مقداری نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را به کاسه اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا مواد یکدست شوند. سپس از مخلوط گوشتی به اندازه یک گردوی بزرگ برمی‌داریم.

مرحله هفتم

حالا گوشت را به شکل کتلت فرم می‌دهیم و یک تابه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و سپس کوفته‌ها را درون تابه می‌چینیم و دو طرف آنها را خوب سرخ می‌کنیم.

مرحله هشتم

در آخر، سس را در ظرف مورد نظر می‌ریزیم و کوفته‌های سرخ شده را به آرامی روی سس قرار می‌دهیم. اگر دوست دارید، می‌توانید روغن زیتون و پولبیبر را کمی تفت دهید و روی کوفته‌ها بپاشید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا