مواد لازم و آموزش تاتلی نارگیلی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش تاتلی نارگیلی
تاتلی نارگیلی یک نوع شیرینی خوشمزه از ترکیه است که عطر و طعم فوقالعادهای از نارگیل دارد. این شیرینی بافتی نرم و سبک دارد و شما میتوانید خیلی سریع و آسان آن را تهیه کنید. برای یادگیری کامل و گام به گام درست کردن تاتلی نارگیلی، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای شیرینی | |
آرد | ۱۹۰ گرم |
تخممرغ | ۱ عدد |
آرد سمولینا یا ایرمیک | ۸۵ گرم |
روغن مایع | ۹۰ میلی لیتر |
پودر نارگیل | ۳۰ گرم |
ماست | ۱۳۰ گرم |
بکینگ پودر | یک قاشق چایخوری معادل ۵ گرم |
وانیل | ۳ گرم |
مواد لازم برای شربت | |
شکر | یک لیوان |
آب | ۱ و ۴/۱ لیوان |
آب لیموترش یا جوهر لیمو | ۴/۱ قاشق چایخوری |
آموزش تاتلی نارگیلی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی تاتلی نارگیلی، ابتدا باید شربت روی شیرینی را تهیه کنید، زیرا باید تا زمانی که شیرینیها آماده شوند، سرد شود. بنابراین، در یک قابلمه آب و شکر را مخلوط کنید و بر روی حرارت ملایم بگذارید.
مرحله دوم
پس از اینکه شکر کاملاً در آب حل شد، آب لیمو را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگر آب لیمو ندارید، میتوانید از جوهر لیمو استفاده کنید. بعد از این کار، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله سوم
حالا تخممرغها را در یک کاسه با همزن برقی خوب بزنید تا کمی پف کند و حجمش افزایش پیدا کند. سپس شکر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط غلیظ و کرم رنگ شود.
مرحله چهارم
در این مرحله وانیل را هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل آزاد شود و مخلوط یکدست شود. سپس روغن مایع را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود.
مرحله پنجم
حالا ماست را روی مواد ریخته و کمی هم بزنید تا خوب مخلوط شود. سپس پودر نارگیل و آرد ایرمیک را اضافه کنید و با همه مواد مخلوط کنید تا یک ترکیب یکنواخت به دست آید.
“`html
ترکیب کنید تا مخلوط مواد یکدست شود.
مرحله ششم
در این مرحله، آرد را الک کنید تا سبک شود. سپس بکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید و دوباره الک کنید. بعد به آرامی و در چند نوبت آرد را به مخلوط اضافه کنید.
مرحله هفتم
زمانی که آرد را اضافه میکنید، با همزن دستی، مخلوط را در یک جهت هم بزنید تا خمیر صاف و یکدستی درست شود. سپس روی ظرف سلفون بکشید و بگذارید کمی استراحت کند.
مرحله هشتم
سپس خمیر را روی سطح صاف با وردنه باز کنید و با چاقو به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید. میتوانید از قالبهای آماده نیز استفاده کنید. بعد برشهای خمیر را به آرد ایرمیک آغشته کنید.
مرحله نهم
فر را روشن کنید تا گرم شود. سپس خمیرها را در سینی فر با فاصله منظم بچینید و در فر قرار دهید. اجازه دهید تا با حرارت ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزد.
نکته: میتوانید سینی فر را چرب کنید، اما این کار برای پخت این شیرینی الزامی نیست.
مرحله دهم
بعد از اینکه شیرینیها خوب پخته شدند، سینی فر را بیرون بیاورید و روی شیرینیهای داغ، شربت خنک بریزید. یک ساعت اجازه دهید تا شیرینیها در شربت بمانند و شربت را به خوبی جذب کنند.
مرحله یازدهم
در نهایت، شیرینی تاتلی نارگیلی را در ظرف مناسب بچینید و با پودر پسته، پودر نارگیل، خردههای گردو و خلال بادام تزئین کنید. این شیرینی را با چای و قهوه داغ سرو کنید.