مواد لازم

مواد لازم و آموزش تارتلت مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش تارتلت مرغ

تارتلت مرغ یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و مناسب برای مجالس است که با مواد مختلف درست می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تارتلت مرغ، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ ۴ عدد
قارچ ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
ژامبون ۴ ورق
تخم مرغ ۱ عدد
خمیر یوفکا ۱ بسته
پنیر پیتزا به مقدار کافی
کره به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پودر آویشن و پودر سیر به مقدار کافی

آموزش تارتلت مرغ

مرحله اول

برای تهیه تارتلت مرغ خوشمزه، ابتدا باید فیله مرغ را به صورت نوارهای کوچک برش بزنید. سپس یک تابه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مقداری روغن مایع به آن اضافه می‌کنیم تا گرم شود.

مرحله دوم

حالا فیله‌های مرغ را به تابه اضافه می‌کنیم و به آن نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودر سیر اضافه می‌کنیم. با هم تفت می‌دهیم تا مرغ کاملا پخته و سرخ شود. سپس آنها را از تابه خارج می‌کنیم. در ادامه، ژامبون و فلفل دلمه‌ای را به شکل مکعبی خرد می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، کره را به تابه اضافه می‌کنیم و کمی نمک و فلفل سیاه می‌پاشیم. بعد قارچ را با حرارت بالا تفت می‌دهیم تا خوب سرخ شود و آب نیندازد. سپس قارچ و فیله‌های مرغ را به تابه که فلفل دلمه‌ای در آن است، اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا فلفل دلمه‌ای و ژامبون را به تابه‌ای که مرغ را در آن سرخ کردیم اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا کمی سرخ شوند. سپس قارچ را به صورت ورقه‌ای خرد کرده و در یک تابه جداگانه می‌ریزیم.

مرحله پنجم

“““html

مرحله پنجم

در ادامه، ما مواد را کمی سرخ می کنیم تا طعم ها با هم ترکیب شوند. سپس تخم مرغ را هم می زنیم تا خوب مخلوط شود و خمیر یوفکا را به شکل مربع های کوچک برش می زنیم. حالا یک ورقه خمیر را درون قالب مافین می گذاریم.

مرحله ششم

در این مرحله، روی خمیر یوفکا را با تخم مرغ رومال کرده و یک لایه دیگر خمیر را روی آن می گذاریم. بعد داخل آن را با مواد پر می کنیم. حالا روی مواد را با پنیر پیتزا می پوشانیم و فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن می کنیم.

مرحله هفتم

حالا قالب را در وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم پنیر پیتزا کاملاً ذوب شود. بعد از ۱۵ دقیقه، اگر نیاز بود، می توانیم گریل را روشن کنیم تا روی پنیر پیتزا طلایی و خوش رنگ شود. در نهایت، این غذا را همراه با سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا