مواد لازم و آموزش تارت ریواس خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش تارت ریواس
تارت ریواس یک نوع شیرینی ساده و خوشمزه است که مخصوص فصل بهار درست میشود و دستورهای زیادی برای تهیه آن وجود دارد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه تارت ریواس، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم تارت ریواس | |
آرد | ۱۷۰ گرم |
کره | ۱۰۰ گرم |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
آب یخ | ۳ قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای فیلینگ | |
ریواس | ۱۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد متوسط |
خامه | ۱۵۰ گرم |
شکر | ۱۷۰ گرم |
آرد | ۲۰ گرم |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
آموزش تارت ریواس
مرحله اول
برای درست کردن تارت ریواس خوشمزه، ابتدا خمیر تارت را میسازیم. برای این کار، آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و در یک کاسه مناسب میریزیم. سپس کره سرد را به قطعات کوچک خرد کرده و به مخلوط آرد اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، با نوک انگشتان، مواد را مخلوط میکنیم تا شبیه به شن ریزه شود. سپس کم کم آب یخ را اضافه کرده و آرام مخلوط میکنیم تا خمیر به هم چسبیده و صاف شود.
مرحله سوم
وقتی خمیر آماده شد، آن را بین دو ورق کاغذ روغنی قرار داده و با وردنه به ضخامت ۵ میلیمتر باز میکنیم. سپس آن را در یخچال قرار میدهیم تا ۳۰ تا ۴۵ دقیقه استراحت کند.
مرحله چهارم
در این حین، فیلینگ را آماده میکنیم. تخممرغ، خامه، شکر، آرد، نمک و وانیل را در یک کاسه ریخته و با همزن یا چنگال خوب مخلوط میکنیم تا تمامی مواد یکدست شود.
مرحله پنجم
حالا ریواسها را پوست کنده و به قطعات کوچک خرد میکنیم و کنار میگذاریم. سپس فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود و خمیر را از یخچال خارج میکنیم.
مرحله ششم
خمیر را در یک قالب تارت قرار داده و قسمتهای اضافه آن را جدا میکنیم. سپس با چنگال سطح خمیر را چند سوراخ میکنیم تا هنگام پخت پف نکند. سپس ریواس خرد شده و مواد فیلینگ را روی خمیر پخش میکنیم.
مرحله هفتم
قالب را در فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم تارت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزد. پس از پخت، گریل را روشن کرده و اجازه میدهیم تا روی تارت طلایی شود. در نهایت تارت را از فر خارج کرده و سرو میکنیم.