مواد لازم و آموزش تارت شکلاتی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش تارت شکلاتی
تارت شکلاتی یک نوع شیرینی خوشمزه و شیک است که معمولاً به عنوان یک میان وعده یا دسر سرو میشود. میتوانید از این دسر خوشمزه برای پذیرایی در مهمانیها و جشنها نیز استفاده کنید. اگر میخواهید روش تهیه تارت شکلاتی را به صورت مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای تارت شکلاتی | |
آرد | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ½ پیمانه |
شیر | ½ پیمانه |
روغن مایع | ¼ پیمانه |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
شکلات تخته ای | ۲۰۰ گرم |
خامه | ½ پیمانه |
آموزش تارت شکلاتی
مرحله اول
برای شروع درست کردن تارت شکلاتی، ابتدا شیر و تخم مرغ را از یخچال بیرون میآوریم و میگذاریم در دمای اتاق بمانند. این کار باعث میشود که مواد با هوای گرم هماهنگ شوند. سپس فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود و وقتی که مایه تارت آماده شد، نیازی به صبر کردن برای گرم شدن فر نباشیم.
مرحله دوم
در این مرحله، تخم مرغها را که حالا دما گرفتهاند، به همراه شکر در یک کاسه میریزیم و به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی یا دستی هم میزنیم تا رنگشان کرم و حجمشان تقریباً دو برابر شود.
مرحله سوم
در این مرحله، پودر کاکائو را به کاسه اضافه میکنیم و به مدت ۳۰ ثانیه هم میزنیم تا خوب مخلوط شود. بعد، آرد را به همراه بکینگ پودر و وانیل اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا یکدست شوند.
مرحله چهارم
حالا این ترکیب آرد و بکینگ پودر را دو تا سه بار الک میکنیم و به مواد دیگر در کاسه اضافه مینماییم. سپس به آرامی شیر و روغن مایع را به مخلوط اضافه میکنیم و مراقب هستیم که پف تخممرغها خواب نرود.
مرحله پنجم
بعد با یک لیسک از یک سمت به آرامی مواد را مخلوط میکنیم تا همه چیز خوب ترکیب شود. سپس قالب تارت را کمی چرب کرده و مخلوط را در آن میریزیم و به مدت ۴۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار میدهیم.
مرحله ششم
زمانی که تارت آماده شد، اجازه میدهیم کمی خنک شود و سپس آن را از قالب خارج میکنیم. در وسط قالب، گاناش شکلاتی (آموزش کامل درست کردن گاناش) میریزیم و آن را با خلال پسته و میوههای فصل تزیین میکنیم.