مواد لازم و آموزش تارت میوه خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش تارت میوه
تارت یکی از شیرینی های خوشمزه است که بسته به پر شدن آن با مواد مختلف، نام های متفاوتی دارد. تارت میوه یکی از این نوع شیرینی ها است. درون این تارت یک کرم خامه ای لذیذ گذاشته میشود و روی آن با پودر پسته و بادام و میوه های رنگارنگ تزئین میگردد. این تارت ها معمولاً در قالب های کوچک درست میشوند و برای پذیرایی در مهمانی ها و جشن های عید نوروز سرو میشوند. همچنین میتوانید آن را به عنوان یک میان وعده دلپذیر با چای یا قهوه میل کنید. اگر میخواهید مراحل کامل و دقیق تهیه تارت میوه را یاد بگیرید، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم تارت میوه | |
کره | ۱۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | نصف پیمانه |
وانیل | ۱ بسته معادل ۵ گرم |
آرد | دو و نیم پیمانه |
مواد لازم برای کرم تارت | |
شیر | ۴ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد | ۴ قاشق غذا خوری |
نشاسته | ۴ قاشق غذا خوری |
کره | ۱ قاشق غذا خوری |
کرم شانتی یا پودر خامه | ۱ بسته معادل ۷۵ گرم |
مواد رویی | |
پودر پسته | به مقدار لازم |
توت فرنگی | به مقدار لازم |
کیوی | به مقدار لازم | موز | به مقدار لازم |
آموزش تارت میوه
مرحله اول
برای درست کردن تارت میوه خوشمزه و زیبا، ابتدا یک کاسه میگذاریم. سپس کرهای که نرم شده را داخل آن میریزیم. بعد تخممرغ، شکر و وانیل را اضافه میکنیم و همه را خوب هم میزنیم تا یکدست شود.
مرحله دوم
حالا آرد را الک کرده و به تدریج به مخلوط اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا یک خمیر نرم درست شود. مهم این است که آرد را زیاد اضافه نکنیم. فقط تا جایی که خمیر نرم شده و به دست نچسبد، آرد کافی است.
مرحله سوم
خمیر را به ۱۲ قسمت تقسیم میکنیم. هر قسمت تقریباً به اندازه یک گردو است. قالبها را با کره چرب کرده و هر تکه خمیر را درون قالب میگذاریم، سپس با دست لبههای قالب را فشار میدهیم و خمیر را درون قالب پهن میکنیم.
مرحله چهارم
قالبها را یکی یکی در فر که از قبل به دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده، میگذاریم تا کمی طلایی شوند. در این مرحله، باید کرم را درست کنیم. یک قابلمه برمیداریم و همه مواد غیر از کره و کرم شانتی را داخل آن میریزیم و مخلوط میکنیم.
مرحله پنجم
سپس قابلمه را روی حرارت میگذاریم تا بجوشد. باید مدام با حرارت متوسط هم بزنیم تا مواد غلیظ شوند. بعد کره را اضافه میکنیم و زمانی که مخلوط به جوش آمد، آن را از روی حرارت برمیداریم و در جای سرد یا یخچال میگذاریم تا خنک شود.
مرحله ششم
این کرم را میتوان از قبل درست کرد و یک روز در یخچال نگه داشت. وقتی تارتها از فر خارج شدند، میگذاریم تا خنک شوند. سپس به آرامی آنها را از قالب خارج میکنیم. وقتی که کرم کامل خنک شد، کرم شانتی را به آن اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
در مرحله بعد، با همزن زدن کرم را فرم میدهیم. سپس کرم را درون قیف با ماسوره شکوفهای میریزیم و داخل تارتها را با این مواد پر میکنیم. در نهایت، آنها را با پودر پسته و میوههای خرد شده و شکلات ذوبشده تزئین میکنیم.