آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش تارت نارگیلی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش تارت نارگیلی

تارت یکی از شیرینی‌های خشک است که بر اساس مواد درون آن نامگذاری می‌شود. تارت نارگیلی نوعی از این شیرینی‌ها است که مواد تارت را در یک قالب قرار می‌دهیم و سپس با مخلوط نارگیل پر می‌کنیم و در فر می‌پزیم. این شیرینی برای میهمانی‌ها و جشن‌های نوروزی مناسب است و همچنین می‌توان آن را به عنوان میان وعده با چای یا قهوه مصرف کرد.

مواد لازم برای تارت
کره ۷۵ گرم
پودر قند ۲۵ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
آرد ۱۳۰ گرم
مواد لازم برای قسمت نارگیلی
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
پودر قند ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل ۷۵ گرم
آرد نصف قاشق غذا خوری
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

دستور پخت تارت نارگیلی

مرحله اول

برای درست کردن تارت نارگیلی، ابتدا همه مواد لازم را حدود نیم ساعت قبل از یخچال بیرون می‌آوریم. سپس خمیر تارت را آماده می‌کنیم. برای این کار، کره را که در دمای اتاق نرم شده است در یک ظرف می‌ریزیم.

مرحله دوم

سپس پودر قند را روی کره الک کرده و به مدت ۲ دقیقه با همزن هم می‌زنیم تا پودر قند و کره خوب مخلوط شوند و یک ماده نرم و کرمی به دست آید. بعد از آن، زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه دیگر هم می‌زنیم تا همه مواد یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا حدود ۲۰ گرم از آرد را جدا کرده و کنار می‌گذاریم. بقیه آرد را روی مواد الک کرده و با قاشق یا لیسک مخلوط می‌کنیم تا مخلوط کمی خرده خرده شود. سپس با نوک انگشتان کمی مواد را فشار می‌دهیم تا خمیر نرم و نچسبی به دست آید.

مرحله چهارم

اگر خمیر هنوز چسبناک بود، بقیه آردی که کنار گذاشته بودیم را کم کم به آن اضافه می‌کنیم تا خمیر نچسبد. نکته مهم این است که نباید خمیر را با کف دست ورز بدهیم زیرا این کار باعث می‌شود شیرینی چرب شده و در نهایت سفت شود.

مرحله پنجم

“`

خمیر آماده شده را درون یک نایلون قرار می‌دهیم. کمی آن را با دست صاف می‌کنیم و به مدت نیم ساعت در یخچال می‌گذاریم تا استراحت کند. برای تهیه تارت نارگیلی می‌توانیم از انواع قالب‌های کوچک و متوسط استفاده کنیم.

مرحله ششم

برای پذیرایی از مهمان‌ها، قالب‌های کوچک مناسب‌تر است. بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، آن را از یخچال بیرون می‌آوریم و مقداری از خمیر را برمی‌داریم و درون قالب تارت می‌گذاریم. سپس با نوک انگشتان آن را پهن می‌کنیم تا خمیر تمام کف قالب را پر کند.

مرحله هفتم

اضافات خمیر را از لبه‌های قالب جدا می‌کنیم. ضخامت کل خمیر باید یکسان باشد. می‌توانیم خمیر را روی یک کاغذ روغنی با وردنه صاف کنیم و بعد قالب بزنیم و درون قالب تارت قرار دهیم. بعد از اینکه کار تمام شد، قالب‌های آماده شده را در یخچال می‌گذاریم.

مرحله هشتم

حالا به تهیه قسمت نارگیلی تارت می‌پردازیم. یک ظرف تمیز و خشک برمی‌داریم. سفیده‌های تخم‌مرغ را در آن می‌ریزیم و با همزن برقی می‌زنیم تا کاملاً فرم بگیرد و از ظرف نریزد. سپس پودر قند الک شده را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله نهم

بعد با همزن می‌زنیم تا سفیده حالت کشدار پیدا کند. در ظرفی دیگر آرد الک شده، وانیل و پودر نارگیل را با هم مخلوط می‌کنیم و به سفیده اضافه کرده و به آرامی با لیسک مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. روی مواد را می‌پوشانیم.

مرحله دهم

بعد از آن به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم. سپس مواد را داخل یک قیف ریخته و داخل قالب‌ها را پر می‌کنیم. بعد پودر پسته را روی آن می‌پاشیم. فر را از قبل به دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم. تارت‌ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون آن قرار می‌دهیم.

مرحله یازدهم

زمانی که روی تارت‌ها طلایی شد، آن‌ها را از فر بیرون می‌آوریم. تارت‌ها را کنار می‌گذاریم تا خنک شوند. بعد از اینکه سرد شدند، به راحتی می‌توانیم تارت‌ها را از قالب جدا کنیم. این شیرینی را می‌توانیم در یک ظرف دربسته نگهداری کنیم.

مطالب پیشنهادی

سایت آموزش آشپزی رضیم

مواد لازم و آموزش تارت نارگیلی خانگی (مرحله به مرحله)
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا