مواد لازم و آموزش تارت پیاز برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش تارت پیاز
تارت پیاز پیش غذایی خوشمزه و مغذی است. طعم عالی پیاز جذاب و اشتها آور است و همچنین ظاهری زیبا دارد. تارت پیاز از غذاهای سنتی فرانسوی است که در منطقه آلزاس تهیه میشود و بسیار آسان و سریع درست میشود و طرفداران زیادی دارد. در ادامه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه تارت پیاز را ببینید.
مواد لازم برای تهیه تارت پیاز | |
آرد | ۲۵۰ گرم |
کره | ۱۲۵ گرم |
زرده تخممرغ | ۱ عدد |
نمک | ۲ قاشق چایخوری |
شیر | نصف پیمانه |
فلفل قرمز | ۲ قاشق چایخوری |
پیاز متوسط | ۵ عدد |
تخممرغ | ۲ عدد |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
خامه | ۱۲۵ گرم |
سس خردل | ۱ قاشق غذاخوری |
آموزش تهیه تارت پیاز
مرحله اول
برای درست کردن تارت پیاز خوشمزه، ابتدا پیازها را با دقت شسته و پوست میگیریم. سپس پیازها را به شکل نازک خلالی برش میزنیم. ریشههای پیاز را هم کامل جدا میکنیم. آبی را در یک قابلمه به جوش میآوریم و پیازها را به آن اضافه میکنیم.
مرحله دوم
اجازه میدهیم پیازها به مدت ۱ دقیقه در آب جوش بپزند. بعد از این یک دقیقه، پیازها را آبکش میکنیم و به یک کاسه پر از آب و یخ منتقل میکنیم تا پخت آنها متوقف شود. بعد از این، پیازها را دوباره در آبکش میریزیم و میگذاریم تا آب آنها کامل برود.
مرحله سوم
حالا پیازها را روی یک پارچه تمیز پهن میکنیم تا خشک شوند. یک تابه را روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن در آن میریزیم. وقتی روغن داغ شد، پیازها را به تابه اضافه میکنیم و حرارت را بالا میبریم، سپس بعد از مدتی حرارت را کاهش میدهیم.
مرحله چهارم
اجازه میدهیم پیازها طلایی شوند و در این حین گهگاهی آنها را هم میزنیم. وقتی پیازها کاملاً طلایی شدند، به طور مداوم هم میزنیم تا یک روکش ترد و خشک و چیپسی داشته باشیم.
مرحله پنجم
مهم است که پیاز داغ ما چرب نباشد. در ادامه، آرد را با یک قاشق چایخوری نمک و فلفل الک میکنیم. کره سرد را به شکل مکعبهای کوچک برش میزنیم و در…
“““html
آرد را به ظرف میریزیم و با نوک انگشتانمان شروع به ورز دادن میکنیم تا مایهای نرم به دست بیاید.
مرحله ششم
حالا زرده تخممرغ و شیر را به مخلوط اضافه میکنیم و دوباره با نوک انگشتانمان آن را مخلوط میکنیم تا به شکل یک خمیر تبدیل شود. بعد از این، خمیر را داخل نایلون میگذاریم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت میدهیم. بعد از گذشت این زمان، خمیر را از یخچال بیرون میآوریم و آن را باز میکنیم.
مرحله هفتم
اکنون خمیر را در قالب تارت قرار میدهیم. سپس لبههای خمیر را به آرامی صاف میکنیم و با چنگال، کف آن را به صورت یکنواخت سوراخ میزنیم. بعد از آن، قالب را به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا بپزد.
مرحله هشتم
پس از پخت، تارت را از فر خارج میکنیم و روی آن پیاز چیپسی میریزیم. سپس تخممرغ، یک قاشق چایخوری فلفل قرمز و نمک، خامه، سس خردل و پنیر پیتزا را با هم مخلوط میکنیم.
مرحله نهم
این مخلوط را روی پیازها میریزیم و دوباره قالب را به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۷۰ درجه قرار میدهیم. پس از پخت کامل تارت، آن را از فر خارج میکنیم و میگذاریم کمی خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و سرو میکنیم.