مواد لازم و آموزش تارت کیک فندقی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش تارت کیک فندقی
تارت کیک فندقی یکی از کیکهای خوشمزه و بینالمللی است که میتوان انواع مختلفی از آن تهیه کرد. برای دیدن آموزش کامل و مرحلهبهمرحله تارت کیک فندقی، حتماً با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر تارت |
|
تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ۶۰ گرم |
روغن مایع | ۶۰ گرم |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
آرد | ۲۶۰ گرم |
پوست لیمو ترش تازه | ۱ عدد |
نوتلا یا کرم شکلاتی | به مقدار کافی |
مواد لازم برای درون تارت |
|
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۱۵۰ گرم |
پودر بادام یا فندق | ۱۰۰ گرم |
آرد | ۱۵۰ گرم |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل | ۱ قاشق مرباخوری |
آموزش تارت کیک فندقی
مرحله اول
برای تهیه تارت کیک فندقی خوشمزه، اول از همه فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس به سراغ درست کردن خمیر تارت میرویم. برای این کار، تخممرغها را در یک کاسه میریزیم.
مرحله
“““html
مرحله دوم
حالا شکر را به همراه پوست لیمو ترش، وانیل و روغن مایع به کاسه اضافه کرده و سپس با همزن برقی با سرعت بالا خوب هم میزنیم تا مواد به خوبی مخلوط شوند و بافت مایه یکدست و یکنواخت شود. بعد از آن، آرد و بیکینگ پودر را داخل کاسه الک میکنیم.
مرحله سوم
حالا با استفاده از لیسک، مواد داخل کاسه را هم میزنیم تا یک خمیر نرم و یکدست به دست بیاید. سپس قالب تارت را با کمی روغن مایع کاملاً چرب کرده و خمیر را به طور یکنواخت درون قالب پخش میکنیم طوری که دیوارهها کاملاً پوشیده شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله میخواهیم مایه داخلی تارت را درست کنیم. برای این کار تخم مرغها را به همراه شکر و وانیل در یک کاسه مناسب میریزیم و با همزن برقی به مدت ۸ دقیقه خوب هم میزنیم تا مایه کشدار شود.
مرحله پنجم
حالا پودر فندق را به کاسه اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا مواد یکدست شوند. سپس آرد و بیکینگ پودر را در کاسه الک کرده و با لیسک غیر از یک سمت به آرامی هم میزنیم تا همگی به خوبی ترکیب شوند.
مرحله ششم
در این مرحله مقداری نوتلا روی خمیر میریزیم و با قاشق به آرامی پخش میکنیم. سپس مایه داخلی را روی نوتلا میریزیم و دوباره با قاشق به آرامی پخش میکنیم. در ادامه، قالب را در طبقه وسط فر قرار میدهیم.
مرحله هفتم
حالا اجازه میدهیم تارت کیک به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فر بماند تا خوب بپزد و روی آن طلایی و زیبا شود. بعد از گذشت این زمان، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در وسط تارت کیک فرو میکنیم و سپس خارج میکنیم.
مرحله هشتم
اگر مایه تارت کیک به سیخ چوبی یا خلال دندان نچسبیده باشد، یعنی تارت کیک کاملاً پخته است. حالا قالب را از فر بیرون میآوریم و میگذاریم تا کاملاً خنک شود. در نهایت، تارت کیک را از قالب جدا کرده و سرو میکنیم. نوش جان.