مواد لازم و آموزش تارت گردویی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش تارت گردویی
تارت گردویی، که به آن شیرینی پایه گردویی هم میگویند، یکی از خوشمزهترین شیرینیهای ایرانی است. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این تارت خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیرینی پایه گردویی | |
کره | ۷۵ گرم |
پودر قند | ۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
آرد | ۱۵۰ گرم |
بکینگ پودر | ¼ قاشق چایخوری |
مواد میانی تارت | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
کره | ۲۵ گرم |
آرد | ۳۰ گرم |
شکر | ۵۰ گرم |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
پودر هل | ۱ قاشق چایخوری |
پودر مغز گردو | ۷۰ گرم |
آموزش تارت گردویی
مرحله اول
برای تهیه تارت گردویی خوشمزه، اول از همه کره و پودر قند را در یک کاسه مناسب بریزید. سپس با همزن به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا رنگ مواد روشن شود. بعد تخممرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید.
مرحله دوم
در مرحله بعد، آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و روی مواد الک کنید. سپس به آرامی هم بزنید تا خمیر جمع شود. دقت کنید که خمیر را زیاد ورز ندهید چون کره دارد و گرمای دست ممکن است باعث ذوب آن شود.
مرحله سوم
وقتی خمیر یکدست و منسجم شد، آن را در سلفون بپیچید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند. پس از این مدت، خمیر را از یخچال خارج کنید و فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
مرحله چهارم
حال خمیر را بین دو لایه کیسه پلاستیکی قرار دهید و با کمک وردنه آن را به شکل دایرهای یا مربع باز کنید…
“““html
فریزر را با وردنه باز میکنیم تا خمیر به ضخامت یک سانتیمتر تبدیل شود. سپس با استفاده از کاتر مخصوص تارت، خمیر را برش میزنیم و آن را درون قالبهای کوچک تارت قرار میدهیم. بعد از آن، خمیرها را در قالب حالت میدهیم تا وسط آنها کمی فرو رفته شود.
مرحله پنجم
در این مرحله، با چنگال روی خمیرهای قالبزده چند سوراخ ایجاد میکنیم. سپس به تهیه مایه میانی میپردازیم. برای این کار، تخممرغها را به همراه وانیل و شکر در یک کاسه مناسب با همزن خوب مخلوط میکنیم تا به یکدست تبدیل شوند.
مرحله ششم
حالا آرد را اضافه میکنیم و به اندازهای هم میزنیم که با دیگر مواد مخلوط شود. سپس کره و پودر هل را اضافه کرده و دوباره مواد را با هم ترکیب میکنیم. در آخر، مغز گردوی پودر شده را به مخلوط اضافه میکنیم و همه مواد را به خوبی با هم مخلوط میکنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، مایه میانی را داخل خمیرهای تارت میریزیم. سپس قالبهای تارت را در سینی فر میچینیم و به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار میدهیم تا شیرینیها آماده شوند. در پایان، میتوانیم کمی شربت بار یا عسل روی شیرینیها بریزیم.