آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش تارت گیلاس خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش تارت گیلاس

تارت گیلاس یکی از قنادی‌های خوشمزه و محبوب در دنیا است که می‌توان آن را با مواد مختلف درست کرد. اگر می‌خواهید طرز تهیه تارت گیلاس را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم تارت گیلاس
پنیر ماسکارپونه ۱ عدد
بیسکوییت پتی بور ۳ بسته
کره ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۳۰۰ گرم
پودر قند ۵ قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
وانیل ۱ قاشق غذا خوری
آب سرد ۳ قاشق غذا خوری
گیلاس با مربای گیلاس به اندازه لازم
ژله توت فرنگی یا آلبالو ۱ بسته

آموزش تارت گیلاس

مرحله اول

برای درست کردن تارت گیلاس، ابتدا بیسکویت‌ها را خرد کرده و کاملاً پودر می‌کنیم. سپس کره را روی بخار کتری ذوب می‌کنیم و با بیسکویت‌ها مخلوط می‌کنیم. حالا با دست کمی ورز می‌دهیم تا کره به خوبی با بیسکویت‌ها ترکیب شود.

مرحله دوم

قعر قالب تارت را چرب می‌کنیم و سپس بیسکویت‌های پودر شده را درون قالب تارت فشرده می‌کنیم. باید مطمئن شویم که بیسکویت‌ها دیواره‌های قالب را هم بپوشانند. برای این کار می‌توانیم از ته لیوان یا گوشت کوب استفاده کنیم تا خوب بچسبند.

مرحله سوم

سپس قالب تارت را در یخچال می‌گذاریم تا سفت شود. در این مدت، مواد داخل تارت را آماده می‌کنیم. ابتدا ژلاتین را با ۳ قاشق غذاخوری آب سرد داخل یک کاسه کوچک مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم تا نرم شود.

مرحله چهارم

سپس آن را روی بخار کتری می‌گذاریم تا ذوب شود و بعد کنار می‌گذاریم تا خنک شود. در یک کاسه دیگر، پنیر را خوب می‌زنیم تا نرم شود. سپس خامه و ۵ قاشق غذاخوری پودر قند را به آن اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا کمی سفت شود.

مرحله پنجم

حالا وانیل و ژلاتین مذاب و خنک شده را هم به مخلوط اضافه کرده و همه چیز را خوب مخلوط می‌کنیم. سپس نصف از این مواد را درون تارت می‌ریزیم و بعد برش‌های گیلاس یا مربای گیلاس را روی آن می‌گذاریم.

مرحله ششم

پس از آن، باقی‌مانده مواد پنیری را روی گیلاس‌ها می‌ریزیم و قالب را به یخچال منتقل می‌کنیم تا تمام مواد به خوبی ببندند. می‌توانیم از ژله آلبالو یا توت فرنگی برای روی تارت استفاده کنیم. ژله را طبق دستور روی بسته درست کرده و سپس روی بخار کتری قرار می‌دهیم تا شفاف شود.

مرحله هفتم

بعد از این‌که ژله خنک شد، آن را روی مواد پنیری بسته شده می‌ریزیم. به جای ژله می‌توانیم از میوه‌های سالم گیلاس روی تارت استفاده کنیم. همچنین می‌توانیم از ژله بریلو نیز بهره ببریم.

مرحله هشتم

ژله سفید را با کمی آب مربای گیلاس مخلوط کرده و روی مواد پنیری می‌ریزیم، سپس هسته‌های گیلاس را درمی‌آوریم و روی ژله می‌چینیم و در نهایت برای ۷ تا ۸ ساعت در یخچال می‌گذاریم. قالب تارت باید اندازه ۲۰ سانتیمتر و ارتفاع ۶ سانتیمتر باشد.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا