مواد لازم

مواد لازم و آموزش تاس کباب مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش تاس کباب مرغ

تاس کباب یکی از غذاهای لذیذ و سنتی ایرانی است که می‌توان آن را به روش‌های مختلف درست کرد. این غذا با مواد غذایی متنوعی تهیه می‌شود و به همین خاطر انواع مختلفی دارد. به‌طور کلی، تاس کباب به دو شکل درست می‌شود؛ یکی تاس کباب گیاهی و دیگری تاس کباب با مرغ یا گوشت. هر کدام از این روش‌ها می‌تواند برای برخی افراد مناسب باشد. اگر می‌خواهید این غذا را با گوشت تهیه کنید و به هر دلیلی از خوردن گوشت قرمز خودداری می‌کنید، پیشنهاد می‌کنیم از گوشت مرغ استفاده کنید. برای یادگیری حرفه‌ای‌تر دستور پخت این غذا، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت مرغ 600 گرم
هویج 3 عدد متوسط
میوه به 2 عدد متوسط
پیاز 2 عدد درشت
سیب زمینی 2 عدد درشت
آلو بخارا 20 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
نمک و آبغوره به مقدار دلخواه

دستور پخت تاس کباب مرغ

مرحله اول

برای درست کردن تاس کباب مرغ، ابتدا باید میوه به و پیازها را پوست کنده، بشویید و سپس روی تخته آشپزخانه برش دهید. پیازها را به صورت حلقه‌ای خرد کنید و کنار بگذارید. میوه به را هم به قطعات بزرگ مکعبی برش بزنید.

مرحله دوم

در این مرحله، هویج‌ها را با پوست‌کن تمیز کرده، بشویید و سپس به صورت حلقه‌ای خرد کنید و کنار بگذارید. داخل یک تابه کوچک، نصف قاشق غذاخوری روغن بریزید و آن را بر روی حرارت کم قرار دهید.

مرحله سوم

سپس رب گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت بدهید تا بوی خام آن از بین برود. بعد از آن زردچوبه و فلفل سیاه را روی آن بپاشید و دوباره کمی تفت دهید. سپس آبغوره و کمی آب اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا مواد را خوب مخلوط کنید تا سس خوش‌رنگ و عطر خوبی به دست بیاید. سپس یک قابلمه بگذارید و مواد را به ترتیب داخل آن قرار دهید: ابتدا قطعات گوشت مرغ را بگذارید.

مرحله پنجم

(اگر دوست دارید می‌توانید دنبه هم اضافه کنید) و سپس هویج‌ها، آلو بخارا و پیازها را روی مرغ‌ها بریزید.

“““html

و سپس همه مواد را در قابلمه قرار می‌دهیم. در آخر، سه لیوان آب و سس را روی آنها می‌ریزیم و حرارت را زیاد می‌کنیم تا آب به جوش بیاید. بعد از جوشیدن، حرارت را کم می‌کنیم تا گاز ملایم شود.

مرحله ششم

حالا درب قابلمه را می‌گذاریم تا مواد به آرامی و حدود ۲ ساعت بپزد. بعد از این زمان، طعم خورشت را امتحان می‌کنیم. سپس سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده، می‌شوییم و به شکل حلقه‌ای برش می‌زنیم و روی مواد می‌گذاریم.

مرحله هفتم

(شما می‌توانید گوجه‌فرنگی‌ها را هم حلقه‌ای کنید و روی مواد بگذارید) حالا بین ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت دیگر صبر می‌کنیم تا مواد کاملاً بپزند. وقتی که آب خورشت کمی غلیظ شد، نمک را اندازه می‌زنیم. سپس تاس کباب را در ظرف سرو می‌کنیم و آن را با برنج یا نان میل کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا