مواد لازم و آموزش تافی قهوه خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش تافی قهوه
تافی یک نوع آبنبات یا شکلات خوشمزه است که میتوانید آن را در کنار چای یا قهوه سرو کنید. تافیها در طعمهای مختلف درست میشوند. در این آموزش، میخواهیم تافی قهوه را با طعم قهوه درست کنیم. برای این کار میتوانیم از نسکافه یا پودر قهوه آماده استفاده کنیم. برای تهیه تافیها نیازی به فر نیست و میتوان آنها را روی اجاق گاز درست کرد و بعد در یخچال یا فریزر گذاشت تا سفت شوند. این تافی با خامه و عسل درست میشود و به دلیل نداشتن شکر، شیرینی آن از عسل است که نسبت به شکر و پودر قند سالمتر است. این تافیها را میتوان به عنوان تنقلات برای بچهها و نوجوانان درست کرد و از سلامت آن اطمینان داشت. برای یادگیری نحوه درست کردن تافی قهوه، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم تافی قهوه | |
خامه پر چرب (خامه صبحانه) | ۱ فنجان معادل ۲۳۰ گرم |
قهوه فوری | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک | یک هشتم قاشق چای خوری |
عسل | ۱ فنجان معادل ۳۵۰ گرم |
آموزش تافی قهوه
مرحله اول
برای آماده کردن تافی قهوه خوشمزه، ابتدا یک قابلمه یا تابه برمیداریم. سپس خامه و پودر نسکافه الک شده و نمک را داخل آن ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و بهطور مداوم مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
زمانی که کنارههای ظرف کمی به جوش میآید، عسل را به مخلوط اضافه میکنیم. دوباره هم میزنیم تا مخلوط به جوش بیاید. سپس حرارت را کم میکنیم تا بجوشد اما قل نرود. به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بهطور مداوم هم میزنیم تا مخلوط غلیظ شود.
مرحله سوم
پس از اینکه مخلوط آماده شد، آن را از روی حرارت برمیداریم. سپس قالبهای سیلیکونی شکلات را آماده میکنیم و کمی با برس چرب میکنیم. میتوانید از روغن یا اسپری جدا کننده سیلیکون استفاده کنید تا تافیها به قالب نچسبند.
مرحله پنجم
در این مرحله، مخلوط داغ را به آرامی و کمکم درون قالبهای سیلیکونی میریزیم. سپس آنها را در فریزر قرار میدهیم تا سفت شوند. بعد از اینکه سفت شدند، به آرامی آنها را از قالب جدا کرده و در ظرف مناسبی سرو میکنیم.