مواد لازم

مواد لازم و آموزش تاکو گوشت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش تاکو گوشت

تاکو یکی از معروف‌ترین غذاهای مکزیکی است که با مواد مختلفی درست می‌شود. برای یادگیری روش تهیه تاکو گوشت به صورت مرحله به مرحله با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
نان ترتیلا ۴ عدد
گوشت چرخ کرده یا ریش ریش شده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
گوجه فرنگی ۱ عدد
فلفل چیلی یا فلفل دلمه ای یک سوم پیمانه
ادویه تاکو ۱ قاشق مربا خوری
پنیر پارمزان به میزان لازم
کاهو به میزان لازم
سس تند به میزان لازم
نمک به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه ادویه تاکو
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق مربا خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
پودر پیاز ۱ قاشق چای خوری
پودر آویشن ۱ قاشق مربا خوری
پودر پاپریکا ۱ قاشق مربا خوری
پودر زیره نصف قاشق چای خوری

آموزش تاکو گوشت

مرحله اول

برای درست کردن تاکوی گوشت، ابتدا…

“““html

در شروع کار، می‌توانیم ادویه‌ها را آماده کنیم. برای این کار، تمام ادویه‌ها را در یک کاسه می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا یک دست شود. سپس این مخلوط را داخل یک شیشه می‌ریزیم.

مرحله دوم

نکته مهم این است که از تمام ادویه‌هایی که درست کردیم، ما فقط به یک قاشق مربا خوری برای این غذا نیاز داریم. اما اگر دوست دارید می‌توانید ادویه بیشتری هم اضافه کنید، بستگی به سلیقه شما دارد.

مرحله سوم

در این مرحله، پیاز را شسته و پوست می‌کنیم. سپس آن را به صورت نگینی کوچک خرد می‌کنیم. یک تابه را برداشته و کمی روغن در آن می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود. سپس پیازها را به آن اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا نرم و طلایی شوند.

مرحله چهارم

وقتی پیاز نرم شد، فلفل و سیر خرد شده را هم به آن اضافه می‌کنیم و کمی همه مواد را تفت می‌دهیم. لازم نیست که خیلی سرخ شوند، فقط کافی است کمی نرم شوند. حالا گوشت چرخ کرده را هم اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، با هم مواد را تفت می‌دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس ادویه تاکو و به مقدار لازم نمک اضافه می‌کنیم و دوباره کمی مواد را تفت می‌دهیم. در انتها، گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را به مخلوط اضافه می‌کنیم و کمی دیگر تفت می‌دهیم.

مرحله ششم

حالا حرارت را کم کرده و درب تابه را می‌گذاریم تا گوشت با آب گوجه‌فرنگی بپزد و طعم‌ها با هم ترکیب شوند. حالا مایه گوشتی تاکو ما آماده است. این مخلوط را روی نان ترتیلا می‌گذاریم و سپس در ظرف مناسب سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا